reede, detsember 04, 2009

Murrangupunkt köögiremondis?

Juhhuuu!
Põrand on all!
Nüüd saab köögis tantsu lüüa. Suurt muud seal veel teha ei saa, sest vaja on veel liistud panna, uksed, akanraamid ja taburetid ära värvida, köögikapid paigaldada. Tööpind paigaldada. Tööpinna sisse kaks auku saagida. Kraanikauss ja kraan paigaldada. Enne vana kraan eemaldada. Kardinapuu paigaldada. Kardinad ka. Pliit ja külmkapp ja laud kööki tagasi transportida. Kõik asjad, mis said kappidest välja võetud tagasi paigutada. Pilt joonistada, see ära raamida ja seinale panna. Nagid tekitada ja need seinale panna. Tööpinna valgustid paigaldada. Kosmeetilised iluvead parandada ja ongi peaaegu valmis... Mis te arvate, kas enamuse neist võiks jõuludeks valmis saada?
(Kõike kindlasti mitte. Näiteks pildi osas on mul ainult see teada, kuhu ta tuleb, aga inspiratsioon ise pole veel külas käinud. Kui aga kellelgil on häid ideid, mis ühe köögipildi peal peaks olema, andku aga teada).

3 kommentaari:

  1. Söögisaalides ripuvad tavaliselt natüürmordid, vaikelud kõige söödavaga.
    Momendil on täiesti vaba su astrite ja õuntega pilt sinises raamis ja raamita valgete lillede ja savikannuga pilt, oransid pruunid toonid. Miskit oli veel kuskil.
    Mummi

    VastaKustuta
  2. Ei, need ei sobi, sinine mu kööki kuidagi ei lähe ja see teine mulle lihtsalt ei meeldi. Värvi poolest sobiks sinna ehk lendkalade pilt ( a nii suurt seinapinda mul pole. Või siis prügimäe draakonite pilt, mis mul kapi taga seisab. Aga kas prügimäe pilt kööki oleks just see õige. Muide, urva looma pilt seisab ka kurvalt toanurgas. Rääkimata öisetest lilledest. Millegipärast olen siniseid pilte joonistanud, aga sobivaid tubasid neile pole...

    VastaKustuta
  3. Köögipildil peaks ikka midagi kokanduslikku olema. Või siis vähemalt aiasaadused (ja miks mitte draakonid nendega maiustamas).

    VastaKustuta