teisipäev, jaanuar 01, 2008

Uue aasta lubadused

Minu selle aasta lubadused, millest ma kavatsen ka kinni pidada!
  • Olen parem Pille. Veel parem kui Pille oma tavalises headuses? Ei ole võimalik! On on! Vaadake mind järgmisel aastal ja ise veendute selles.
  • Olen palju usinam ja kohusetundelisem. Annan endast kõik, et see neetud kool ära lõpetada. Oleks ka aeg juba.
  • Olen palju korralikum. Ei söö end paksuks vaid täidan edukalt programmi Porgandi-Pille alapealkirjaga: "Mingisuguseks suveks saledaks."
  • Ei unusta ära oma sõpru ja käin neil ikka külas kui satun kusagile nende lähistele hulkuma.
  • Käin vähemalt korra nädalas ujumas (puudumine on lubatud tervislikel põhjustel ja põuaperioodil) ja liigun pikematel distantsidel kui voodi ja külmkapi vaheline vahemaa.
  • Üritan vähem jonnida, vinguda ja viriseda. Ja püüan vähem tühiste asjade peale solvuda. Selle asemel katsun olla hea, armas ning hoolitsev.
  • Vähemalt ühe mõnusa seljakotimatka tahaks ette võtta. Ja üldsegi leian, et minu matkavarustus vajab täiendamist ja katsetamist.
  • Joonistan ühe pisikese pildiraamatukese.

Olekski kõik. Lisaks luban, et ostan endale uued teksad. Nagu igal aastal.

Mis aga puutub möödunud aastavahetusse, siis tuleb mainida, et aasta vahetus tõrgeteta, ei pidanud teist sundima ega midagist! Ja mõnus oli. Tähh Laisik.

Ja kui uskuda vanarahvast, kes ütleb, et nii nagu aasta esimene päev, nii tuleb ka terve aasta, siis minu tulevast aastat saab kirjeldama selline mõnus ja soe tunne. Ja suurema osa tulevast aastast magan ma maha... Kaisus (mm)

Aga teile kallid blogilugejad, -külastajad, eksikülalised ja muud sellised tahan soovida vaid üht: Olgu teie uus aasta täis õnne rõõmu ja päikest ja lund ja julgege ikka unistada, vahel läheb mõni täide neist. Küll mina juba tean.

2 kommentaari:

  1. Mina lugesin terve aasta esimese päeva Harry Potterit. See aasta möödub siis lugedes vist.

    triins

    VastaKustuta
  2. oh, pagan.. ma jätsin selle raamatu ju ka koju Muhku aknalaua peale.. minul möödub uus aasta vist suht kiirustades ja asju unustades, vaadates mis ma kõik pidin linna kaasa võtma ja maha unustasin ;o)

    VastaKustuta