kolmapäev, jaanuar 16, 2008

Äärepealt oleks unustanud...

Palju õnne kallis blogi 3 aastaseks saamise puhul!!!

Kolm aastat katkematut hülgemöla, kirjanduslikke liialdusi ja ohtralt kirjavigu. Päris suur hulk arvestades minu grafomaanilisi kalduvusi.
Kolm aastat sai täis, kas ma nüüd lõpetan blogimise?
EI!!!
Ärge lootkegi.
Tuleb tunnistada, et ma olen oma blogisse ääretult kiindunud. Või noh, ta on osa minust. Milline osa? Mälu valdavalt. Ma unustaks paari aastapärast oma nime ka kui ma seda iga kell siit järele kontrollida ei saaks.

Igastahes veelkord palju palju palju palju õnne minu blogile.

Ja teie kallid blogikülastajad (eriti need õnnetud, kes ongi minu blogi kõik need 3 aastat jälginud), mul on küll äärmiselt kahju teie raisatud aja pärast, kuid ise olete süüdi! Tulge järgmistel 3 aastal jälle!

NB! Minu blogi sünnipäeva tagasihoidlik tähistamine toimub täna õhtul minu juures! olete oodatud!

9 kommentaari:

  1. Minu blogi ja mina saadame sinu blogile õnnesoovid.

    VastaKustuta
  2. Füüsiliselt ei käinud meil eile keegi. Isegi murdjalapsuke mitte. Muidugi võis olla küberkülalisi.

    VastaKustuta
  3. Ma räägin see oli väga tagasihoidlik tähistamine! Aga ma ostsin kreemlikööri ja blogi sünnipäeva suurejooneline tähistamine nihkus järgmisele kolmapäevale.

    VastaKustuta
  4. Ma olen su blogi otsast lõpuni küll läbi lugenud, ent mitte 3 aastaga. Jälginud olen ma seda suvest saati ma arvan, kevadel lugesin siis sinna maani kirjutatud postitusi.

    VastaKustuta
  5. Oh sind küll, kas sul oma eluga midagi targemat pole teha? Ma ükskord kah lugesin oma blogi läbi, see oli vaevarikas ettevõtmine.
    A kuule Kats, räägi, mis mulje jääb siis kõrvaltvaatajale (ma olen loomult edev ja uudishimulik, tahan teada)? Võid aus olla, ise küsisin, ise kannatan kriitika välja :D

    VastaKustuta
  6. Ma alustuseks ütleks, et ma kindlalt poleks seda lugenud, kui see huvitav poleks olnud. Alguses esimesed postitused olid hästi kirjutatud, korrektselt, üldiselt ilma kirjavigadeta ka ju :D ja nii läkski. Ja sa oskad end suurepäraselt väljendada + HUUMOR. Pille blogi ilma Pille huumorita ei oleks Pille blogi. Näed kui palju Pillesi ühte lausesse mahtus..

    VastaKustuta
  7. Sattusin ka seda blogi läbi juhuse lugema, postimehe hip! lisas oli kunagi mingeid noppeid kirjas. Lugesin, meeldis, läksin blogi lehele, sisutasin tunde ja tunde lugedes erinevaid sissekandeid :) ja imestan aina kuidas ka kõige tavalistemast sündmustest annab nii põnevalt ja huvitavalt kirjutada. Nii et nüüd olen sõltuvuses ja pea igapäevane külastaja. Ole sama tubli edasi!

    VastaKustuta
  8. Palju õnne Pille-blogi
    Jaksu kirjutajal'
    Toogu Sinu armas hobi
    rohket vastukaja!

    VastaKustuta