teisipäev, mai 01, 2007

*

Iga päevaga jääb minu korteris asju aiva vähemaks. Minu tuba üha tühjemaks ja kõledamaks ja võõramaks. Külmkapp lendas täna hommikul külmkappide maale. Kõik minu miljon padjasõjardist patja saadeti saarele missioonile ja migratsioonivalus kalad sõitsid ka ära. Ema tuli ja tõstis pildi lihtsalt seinalt. Omanik võib panni lakkuda kui tal peaks selleks soovi olema. (Kuulsin, et pilt olevat juba suures toas seinale pandud ja telekat polegi enam vaja, vaadaku kalu.) Ja lamp lippas läbi linna oma pärisomaniku juurde.
Laenasin unistajalt kruvikeeraja (sest oma kruvikeeraja olin ma juba ära pakkinud ja saarele suvitama saatnud) ja võtan kohe lahti ka riiuli, et see saata riiulilasse. Ja pliit läheb sama teed, kui ma olen ta puhtaks küürinud. Siis jääb veel see Koljat (loe: arvuti) oma väärtkraamist tühjaks teha ja ära anda. Seejärel võibki ülejäänud seitse asja taskurätiku sisse pakkida ning kodu poole astuma hakata. Pildil võib näha lahkuvat Pillet väikesele armsale puust linnakesele Tartukeskesele lehvitamas (see on tulevikuvisioon).

P.S Kui kellelgi on soov midagi mu maisest varast omandada, siis tehke seda ruttu, enne kui ma nad ära pakin. Need oma seitse maiset asja. Tunduvad suured asjad olevat...

P.P.S Kui keegi soovib mulle kingitust teha, siis praegu on oodatud just suuremahulised asjad... No mis kotti ära ei mahuks

P.P.P.S Tähh Unistaja. Mullivannis oli päris mõnus muliseda.

* Näikse, et ma olen ka oma pealkirjageneraatori ära pakkinud, no ei tule mitte midagist pähe .

4 kommentaari:

  1. Palun, palun.

    A seoses Koljatiga on küll väike probleem - mul pole teda kuhugi panna ju. Ega keegi teine ei taha juhuslikult seda laenata???

    VastaKustuta
  2. Pilt sai jah seinale ühe vähem tuntud kunstniku pildi asemele. Mina mõtlesin, et see lendkaladega pilt on 20*40 cm, aga nüüd on pool seina pilti täis. Igatahes võib seda julgelt raha eest näidata.

    VastaKustuta
  3. ... ja nuusutada, tal on tõeline ahiküttega korteri suitsulõhn juures ja veidi tuhkagi raaminurgas
    lemps

    VastaKustuta
  4. Suitsulõhn lisab ainult väärtust juurde..

    VastaKustuta