esmaspäev, juuli 10, 2017

Soovitan odavat tööjõudu

Täna hommikul ringutades tundsin mingit imelikku valu kätes... Hetkeks tekkis kahtlus, et issias, aga siis meenus kruus... mägede kaupa kruusa... ja labidas.
Jah, kuigi laupäev möödus lebotades, siis pühapäev oli puhas füüsiline töö. 6 kanti kruusa oli vaja aknast tuppa loopida ja laiali kühveldada. Olime selleks puhuks tellinud endale pealinnast toorest lihasjõudu appi. J. oli väga tänuväärne lihttööline. Tegi tööd nurisemata, leppis vähesega ja oli nõus Tuha-Juhaniga aset jagama. Jussikesele meeldis ta ka. Või siis maitses. Ise ta aga ei virisenud sugugi minu poolt valmistatud hõrgutiste üle, mis eranditult ebaõnnestusid.

Kuigi J. oli tugev ja osav, siis pisut kruusa jäi siiski veel sisse loopimata. Seega kui keegi tunneb, et muskel tahab kasvatamist, siis olete lahkesti oodatud. Ja kui kruus saab otsa, siis on võimalik liiva loopida. Ja kui liiv saab otsa, siis on pakkuda betoonitegu. Ja kui see ka otsa saab, siis noh, mõne kraavikaevamise leiame Teile ikka. Nii et kallid sõbrad, tuttavad ja võhivõõrad - olete lahkesti oodatud meile ehitama. Palka me ei maksa ja süüa ka eriti ei anna, aga muidu on ju überhea pakkumine!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar