teisipäev, september 13, 2016

Sünnipäevapiknik

Maailmaparandaja on tuntud selle poolest, et ta oma sünnipäevast hakkab juba varakult inimesi informeerima. No tuletab meelde, et selline tähtis sündmus lähenemas on ja lilled kingitused ning tervituskaardid oleks vaja varakult välja otsida. Näiks, et sel aastal õnnestus sõna levitamine hästi, sest pidustustele ilmus kohale ikka ilmatumalt palju rahvast. Marju laulis ja kõigil oli hea tuju.'
(pilt pärit kohalikust ajalehest)
Hea, et otsustasin peo ikka lageda taeva all maha pidada, meie väikesesse elamisse poleks kõik need inimesed kuidagi ära mahtunud. 

A muus osas pole suurt midagi rääkida. Ehitustandril liigub kõik ikka tasa ja targu, kuid tähelepanelikum vaataja märkab siiski väikesi muudatusi. Siin seal mõni uus pahtlilaiguke, teisal tükike tapeeti, isegi jupike põrandat on ilmunud.

Tapeedi koha pealt pean muidugi erilised tänusõnad Laisikule esitama. No sel ajal kui mina tööl pabereid määrisin, määris tema minu kodus liimi seina. Ja seda kõike puhtast heast südamest. Võibolla hakkas tal ka lastest kahju, kes kuuse all sügisele vastu lähevad.

4 kommentaari:

  1. ma olin vist lihtsalt ihtsalt kade, et mul polegi väga kuskil niimoodi kapitaalselt ehitada ja remontida ja värki..

    VastaKustuta
  2. mismis, ma olen kuulnud, et sul terve teine pool katusealusest täitsa väljaehitamata. Kus seal saaks tapeeti panna!

    VastaKustuta
  3. oeh, saaks.. aga kes enne selle eeltöö ära teeks.. Sa ju natuke aitasid ja viisid vähegi väärtuslikumat kola vähemaks, aga ülejäänud ruum ju endiselt suht täis..

    VastaKustuta
  4. oot-oot, varsti viin viimsegi vähegi väärtusliku minema'

    VastaKustuta