esmaspäev, september 05, 2016

Väikesed meistrimehed abiks igal võimalusel

Sügis kihutab armutu kiirusega lähemale. Just nagu piduriteta kiirrong katastroofifilmis. Muidu poleks väga hullugi, aga saunikute elu läheb külmade saabumisel kibedaks. Sellest tingitult käib kohe eriti usin ehitamine. Kokkuhoiu mõttes oleme pisipujäänid ka tööle rakendanud. Tasuta lapstööjõud. töötab makaronide ja hakkliha peal. Ja lisaks kui töövõtted on juba kinnistunud, siis võime neid väljarentima hakata ja hakkavad meile veel rahagi sisse tooma! Oh kui helge tulevik meid ootab.

Aga tõsi on see, et Täps ja Tõruke tahavad hirmsasti aidata. See küll aeglustab ehitamist, aga kuidas sa keelad lapsi kui soov on suur. Pealegi on ju uhke tunne elada majas, mille sa oled oma väikeste kätega valmis ehitanud.

Lapsed muidugi esitavad ka huvitavaid nõudmisi. Läksin mina ükspäev lage värvima kui Täps tuli asjatama. Uuris, et kas ma joonistan lakke oranžid lilled. Kui ma ütlesin, et ei tee, siis nõudis, et ma vähemalt valged lilled lakke joonistaks. No nüüd on valge lagi valgete lilledega. Te ei näe neid, aga need on olemas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar