pühapäev, veebruar 24, 2013

Head vabariigi aastapäeva!

Hmm, ei tea kas peaks postiteenistuse peale kaebama. Millegipärast pole kutse presidendi vastuvõtule selgi aastal minu postkasti jõudnud. Veider.
Aga noh, olgu kuidas on, aga meil igatahes antakse sünnipäeva puhul torti, mis on kindlasti vähemalt sama hea kui vastuvõtu suupisted. Kui mitte parem. Lisaks on veel kavas ahjupraad, aga kas see ka valmib, ei saa kindel olla. Noorperemees näitab üles huvi kokanduse vastu ning käib pidevalt mul ahju programmi muutmas. Võibolla ta üritab praadi minu kobakokanduslikest kätest päästa, aga siis oleks ta pidanud kõik algusest peale tegema. Arvan endiselt, et üle ühe koka köögis midagi head ei tähenda.
Pilti tegime ka kella ühest.

Ja ilusat nimepäeva taadule!

3 kommentaari:

  1. Tere. Ma ei oska kuhugi mujale kirjutada. Ma sooviks teada kuidas ma saaksin tausta panna siin bloggeris nii nagu sinul ? Minul jäi ta nagu oleks mitu pildikest koos. Ehk saad aidata. Aitähh. Päikest silmadesse - südamesse ja igasse päeva.

    VastaKustuta
  2. haa, ega ma ei mäleta, aga ega see vist liiga raske ei olnud, kui isegi mina hakkama sain.
    see vist sõltub pildi suurusest ka. Seal ütleb, et For a full background, use images 1800x1600 or greater. Ehk sul liiga väike pilt? (liiga suured talle muidugi ka ei sobi).
    Loodan, et saad oma tausta korda just nii nagu see sulle meeldib!

    VastaKustuta
  3. Aitähh meelespidamise eest!

    Isa Mati

    VastaKustuta