kolmapäev, jaanuar 09, 2013

Jooga beebidele

Õhtuti Tõrukest magama pannes saab ainult imestada kui andekas mõni ikka on. No kui õhtul ei taha uni kuidagi tulla, siis mis tema teeb. Lebab niisama vaikselt ja ootab Une-Matit? Kaugel sellest. Ta tegeleb aktiivselt joogaga. Teate ju küll, see rahustab mõtteid ja meeli, mistõttu on hiljem lihtsam uinuda... Või noh, vähemalt näeb see ukerdamine seal voodis mulle küll täitsa jooga moodi välja. Igatahes allavaatav koer paistab olevat tema lemmikpoos. Kuigi minu arvates on selles uinumine küll pisut keerukas. Aga noh, mida mina ka joogast tean. Tõruke teeb mulle selles iga kell silmad ette. Kui ta tasakaal veel pisut paraneb, siis hakkab uinuma III sõdalase poosis või mõnes veel hullemas....

2 kommentaari:

  1. "Õnneliku lapse" poosis oleks ka päris huvitav magama jääda :)
    Peaasi et ta kilpkonna poosis magama ei jää. Siis võib lihtsalt ärkamine üsna masendavalt mõjuda.

    VastaKustuta
  2. khmm, ma otsisin netist selle kilpkonnapoosi üles. Mul küll pole ohtu, et ma selles magama jääks - no käänatagu palju tahes, aga ega mina sellesse ei painduks ikka.

    Õnneliku lapse poosi võtab poiss alati enne unelaulu sisse. Sellises asendis on keeruline tekki mõistlikult peale panna nimelt... Kõik sabotaaži nimel!

    VastaKustuta