teisipäev, märts 27, 2012

Toidust

Küpsetasin täna jälle leiba. Minu meelest hakkab see mul juba natuke paremini välja tulema. Enam ei saagi leiba naela seina löömiseks kasutada. Täitsa hea ja pehme tuleb välja. Mitte ehk veel nii hea kui Saaremaa teises otsas tehakse, aga vähemalt ei pea enam häbenedes leiba ära peitma. Nämm.
Üks halb asi on selle juures siiski - ma pistan leiva ülehelikiirusel pintslisse ja mu imetabane bikiinivorm nihkub taas jupp maad kaugemale. Kehvapoolne leib seisis palju kauem.
Täna hommikul tegin aga uue gastronoomilise katsetuse - leivapannkoogid. Minu meelest oli päris hea ja huvitav, aga Mps arvas, et tema lemmikut sellest ei saa. Oleks seal veel singitükid sees olnud, siis oleks minu lemmik küll saanud.
Tõruke kindlasti kiidaks minu kokakunsti taivani. Keegi peres ju võiks mu ponnistusi vääriliselt hinnata. Senini on ta saanud maitsta vaid minu enda keedetud lillkapsapüreed, mis maitses noh... nagu lillkapsapüree. Üldiselt on ta mul hea sööja - emasse. Kui püreed annan, siis teeb suu ilusasti lahti ja nõuab veel. Kui lusikas ära pannakse hakkab nutma. Palju-palju-palju.

6 kommentaari:

  1. Ära räägi toidust :D Tarkusehamba eemaldamine mõjub bikiinivormile imeliselt, aga söövad ja söögist kirjutavad inimesed on kurjast hetkel.

    VastaKustuta
  2. See lillkapsapüree sobib hambututele hästi... Kui veel pisut sulatatud juustu ja soola sekka panna, siis kõlbab peaaegu et süüagi

    VastaKustuta
  3. me saame ka peagi püreesid keetma hakata, arstitädi luges sõnad peale et neljakuuselt olgu maitstud..
    tahan ka leiba..

    VastaKustuta
  4. Mulle keedetud lillkapsas tegelikult maitseb, kerge soola ja võiga, aga need titepüreed lillkapsaga lõhnasid üsnagi eemaletõukavalt. See on hea, kui isu hea on. Me oma suurte poistega kakleme pea iga päev sel teemal:(

    VastaKustuta
  5. Astu läbi laisik, meil leiba veel jätkub. Või kui te nohust jagu saate, siis tulge jälle siia jalutama ja ma võtan leiva teele kaasa, et kui kõht jällep eaks tühjaks minema, siis saab vahepeal pikniku teha :)

    Muide, mina olen tegelikult ka lillkapsa austaja. Lillkapsa-brookoli gratään ilma brookolita oli vahepeal minu suur lemmik, aga viimasel ajal olen lihtsalt püreesuppi teinud. Aga jah, lapse oma on küll selline... vesine

    VastaKustuta
  6. nice posting and i really enjoyed to read this blog thanks for sharing this post.

    VastaKustuta