pühapäev, mai 08, 2011

Ilusat emadepäeva! Mulle!

Haa, lõpuks ometi on kätte jõudnud aeg, kus ka mina saan (küll väikese avansina, aga ikkagi) emadepäeva puhul nõuda lilli, torti ja ohtralt õnnesoove.
Informatsiooniks neile, kes seda veel ei tea, siis minust saab ka varsti ema. Nimelt ei ole ma lihtsalt paksuks läinud vaid kehastan endas elus üllatusmuna  - tõsi küll, ilma maitsav piimašokolaadita, aga Überraschung on see eest täitsa asjakohane, mitte mingi mõttetu plastmassist vidin (ainult mul on kuri kahtlus, et kasutusjuhendit kaasas ei ole, see on selge miinus).  Seega peaks kõikide arvutuste kohaselt novembri alguses üks pisike maailmaparandaja pudinake juurde tulema!
Ja et te ei arvaks et tegu on järjekordse sissekandega rubriigist "hülgemöla", siis Teile ka väike fototõendus minu kõhuelanikust:

No kas ta pole mitte äraütlemata armas!!! (Näete! Näete! Minus tõstab pead juba klassikaline ema, kelle titt on kõikse kõige armsam, ilusam, targem, andekam ja parem, isegi kui seda tõestab vaid hägune pildike kummitus Casperit meenutavast udukogust. Järgmisena riputan facebooki täis pilte titest saja erineva nurga all ja leian, et ainus õige seltskondlik jututeema on see kuidas pisikese illi-kuku-nunnukese seedesüsteem töötab). Pildil küll käsi ja jalgu näha pole, aga see-eest on näha nina. Ja nina on palju olulisem (tegelt on tal käed ja jalad ka, ise nägin, isegi varbad on!).

Seda, kas tegu on poisslapse või tütarlapsega, seda ei tea me öelda. Ja ennustada ka ei oska. Üldiselt on mul teooria, millega ma võin ilmeksimatult ennustada järgmise meie seltskonna lapse sugu, aga meie puhul on see pisut komplitseeritud. See teooria on välja kujunenud loodusvaatlusi tehes ning loogilist mõtlemist rakendades. No Meie gängis on lood nii, et kui seltskonnas oli enne ema, siis tuleb vähemalt esimene laps poiss, kui aga isa on pärit meie kursuselt, siis on esimeseks lapseks tüdruk. Meie puhul on natuke keerulisem. Me ju mõlemad gängis ja samalt kursuselt ka. Muidugi võib järeldada, et kui tuleb poiss, siis on minu osalus gängis olulisem/tähtsm/suurem, aga kui tuleb tüdruk, siis minu teooria ei tööta :P.

Üldiselt aga kuulutame välja konkursi kauneima nime valimisele. Nimevariante võib pakkuda nii siin blogis kui ka isiklikult meile öelda. Kõik märgitakse üles talletatakse ajaloo annalidesse ja kui Teie pakutud nimi peaks lõpuks valituks osutuma, siis ootab Teid ees vääriline autasu ja suur kuulsus. Pakkuda võib nii poisi kui tüdriku nimesid. Kui ükski nimi ei osutu väljavalituks, siis omistatakse parima pakutud nime eest (pisut tagasihoidlikum) auhind nii poisi- kui tüdrukunime kategoorias.

Vot nii on lood siinpool sood.

P.S Nüüd kindlasti küsite, et miks ainult üks ja kus on lubatud kolmikud? Kuum suvi, karm talv ning hiline kevad on vaeseid kurgi kõvasti kurnanud ja nad ei jaksanud kõike kolme korraga tuua. Nii et võtame kolmikud ühekaupa välja.

7 kommentaari:

  1. Palju õnne! See on nüüd küll päeva uudise tiitli vääriline postitus.
    Ja peaasi siis, et lapsest kasvaks tõeline röövel. Pikaaegse lugejana mulle tundub, et selleks on lootust küll.

    VastaKustuta
  2. Õnnesoovid, õnnesoovid! Arvestades neid "poegasid", mis sulle valatud on, peaks esimene ikka poiss olema.

    Kas teil nime osas mõni kriteerium ka on (algustäht või pikkus või r-tähe olemasolu)?

    VastaKustuta
  3. Täname õnnesoovide eest.
    Me muidugi loodame, et tuleb hea ja hoolas laps, kes ise juba kahekuuselt endal mähkemeid vahetab ning pühapäeviti emale-isale pannkooke moosiga voodisse serveerib.

    Nimede osas erilisi kriteeriumeid pole. Võiks olla midagi sellist, mille pärast laps ei peaks piinlikkust tundma ja mida ta täisealiseks saades ei ruttaks ümber muutma.

    VastaKustuta
  4. Hästi suured õnnesoovid!

    VastaKustuta
  5. No aga kui sa ise juba postituses ütled, et ta Casperi moodi on, siis võiks ju poisslapsele Kaspar nimeks panna. Minu meelest täitsa kena poisslapse nimi. Aga kui on tüdruk, siis näiteks Karmen või Karin.

    VastaKustuta
  6. Tänan Unistaja - oled esimene, kes nimepakkumise üleskutsele reageeris. Tegin siia paremale serva ka loetelu pakutud nimedest, no et kui keegi tahab veel kampanias osaleda, siis saab kiiresti ja kergelt vaadata, milliseid nimesid juba pakutud on.

    VastaKustuta
  7. Halilei Halileo on üks ilus nimi ;
    ja poisile sobiks veel Tam (tead küll tam-tamm).
    Reseeda on mind alati võlunud.
    Aga kui aega saan siis mõtlen mõni päev neid-mitte-nimevahetusele-sundivaid ka ;)

    VastaKustuta