esmaspäev, september 21, 2009

Pulmad!

Jaa, nähdalavahetusel olid pulmad. Oi ma armastan pulmi! Need on läbinisti positiivsed üritused minu arust. No mis saaks olla ilusam kui kaks inimeset otsustavad üksteist elu lõpuni armastada ja selle tähistamiseks peo teevad!
Tean-tean. Olen paadunud romantik ja pulmade pooldaja. (Pildil võib näha mind pulmas tantsu vihtumas)
Ja pidu oli minu meelest väga tore. Pruut nägi imekaunis välja ja külalistel (vähemalt minul küll) igav polnud. Oli parajas kontsentratsioonis tobedaid pulmamänge (st ei mindud liiale, kuigi sohki tehti küll, me tegelikult võitsime) tantsupõrandal sai keerutatud kuni pea käis ringi (ja mõningastel varvastel sai kah tallutud - ma pole just osavaim kuldkabujalake) ja söögid olid väga maitsvad. Ainult viin oli kibe :P
Pidu kestis varajaste hommikutundideni ja napist unest hoolimata laulsime juba enne kukke ja koitu pruutpaari akna all tervitusoodi!Panen siia ka väikese udupildi kaardist, mis sai joonistatud. No et inimesed ikka teaks, millele nad oma nime alla panid ja perekond Brenneritele vihjeks kuidas kaarti kokku panna. Kui nad pole juhuslikult sellega siiani hakkama saanud.

2 kommentaari:

  1. hiljaks jäid, saime eile pusimise peale kaardi juba kokku - näeb õnneks suht samasugune välja :)

    täienduseks sinu sissekandele - järgmine aasta keerutame tantsu juba teie pulmas ja sina saad imetabaselt kaunilt pruudina särada, onju ;)

    VastaKustuta
  2. Täiendaval teemal palun rääkida Mpsiga, minul pole säramise vastu kunagi midagi olnud

    VastaKustuta