reede, september 04, 2009

Keegi teab head moosiretsepti?

Eile käisin Kesselaiul. Sai grillitud ja chillitud ja saarele tiir peale tehtud. Saunas käisime ka. Seal on selline ujuvsaun. Oli ikka äraütlemata mõnus kuumast saunast otse merre põrutada.

Ülejäänud aja olen kas
a) tööd rabanud
b) õunu söönud

Ühtegi vaba hetke pole...

Sügise saabudes hakkab minus taas pead tõstma perenaine. Tahaks moosi keeta. Asi on lihtsalt selles, et ma puhtfüüsiliselt ei jõua kõiki neid õunu ära süüa.

Kas kellelgil on mulle mõnda head ja põnevat hoidise retsepti soovitada? Tavalist õunamoosi ei oska ma teab kui kõrgelt hinnata ja mulle meeldivad uued ja põnevad asjad.

Täna lähen vaatan kas kohalik kaubanduskett, mis omale A ja O sildi on peale kleepinud (Põhjendatult. Seal polnud ennegi midagi müügil, nüüd vähemalt õigustab silt seda. Teate ju küll, kust on A ja O kaubakett oma nime saanud? Aaa, seda tahtsite? Oooo, seda ei ole meil enam ammu!). Vaatan kas neil ingverit on ja aprikoosi....

3 kommentaari:

  1. Laupäevases postimehes oli õuna-pihlaka marmelaadi retsept http://www.tarbija24.ee/?id=159898.

    VastaKustuta
  2. ema vaaritas eile aprikoosi-amaretto moosi.. vot see on üks hüva kraam ;o) retsepti mul siin hetkel päris täpselt pole, aga 2 kg aprikoose (seda siis poest ostes, üldiselt jääb neid kindlasti vähemaks, kui kivid eemaldad), 1 kg suhkrut (ema kasutas moosisuhkrut) ja miski ports amaretto likööri käis seal sees.

    VastaKustuta
  3. Mina olen tänaseks teinud:
    Õuna- ingveri-sidruni moosi
    Õuna-Virsiku moosi
    Õuna - aprikoosi marmelaadi.

    täna on plaanis õuna-pihlaka oma ja tulevikus tahaks midagi ploomidest teha :D

    Perenaine valmis

    VastaKustuta