esmaspäev, november 24, 2008

Romantiline elektrikatkestus

Eile kella seitsme paiku lahkus meie hulgast hr. Elekter. (RIP) Ja siiamaani pole ta tagasi tulnud. Iseenesest on elektrikatkestused mulle alati meeldinud. Kas pole tore, istuda küünlavalgel ja juttu rääkida (sest midagi muud ju teha pole). Juba lapsest saati on elektrikatkestustes minu jaoks midagi põnevat ja müstilist. Eilne elektrikatkestus oli kohe eriti tore ja müstiline.
Küünlavalguses hõõgveini rüübata ja kitarre saatel armastuslaule laulda....On ju romantiline! Hõõgveini saime hõõguma tänu minu priimusele. Hea asi ikkagi.

Elektrikatkestustel on muidugi ka vähem romantiline pool - vett pole. Ja kütet pole. Ja poed on kinni (pool muhumaad on elektriga nii et mõni väikepood on lahti, aga kaardiga ikka maksta ei saa ja sularaha ka ju pole). Telefonid ei levi. Tööd ka pole. Mina igastahes panin oma asutuse ilusa ilma puhul kinni.
Näis millal suudetakse taastada vana hea elurütm.

2 kommentaari:

  1. kuuldavasti tuleb teile abi otse pealinnast, peaks täna õhtuks kohale jõudma ja homseks taastama selle õige elurütmi.. seniks tuleb nautida ja võtta sellest ilma tavapäraste mugavusteta olemisest viimast.. meil siin Kuressaares ei ole midagi hullemat juhtunud, va vägadema lumised teed, pahurad autojuhid ja pahurad jalakäijad..

    VastaKustuta
  2. Isa Mati
    Saad vähemalt tööst puhata.
    Meil oli ka eile korraks probleem elektriga. Laes olevad lambid töötasid 5 minutid poole võimsusega. Aga pidu see ei seganud, oli Lemmi sünnipäeva after party koolivendadega.

    VastaKustuta