reede, august 24, 2007

Maha vana kord! Elagu Revolutsioon!

Eile kohe peale tööd tormasin koju ja barrikadeerisin pool korterit ära. Miks? No et barrakkide taga viia läbi revolutsioon. Maha vana kord! Uus asemele. Kuigi minu puhul kõlas hüüdlause pigem nii: Maha vana korralagedus, uus asemele! Keerasin kõik pea peale. Kõik mööbliesemed nihutasin paigast, kõik kastid, karbid kolahunnikud paiskasin laiali ja kuhjasin uude kohta. Kogu tolmu, mis oli aastatega kapi taha kogunud peksin õhku (ja hingasin sisse) ja tekitasin suure kaose ja korralageduse (väike blond Kaos käis mul ka korraks abis).Ja seejärel paigutasin ma kogu mööbli ja muu varanduse iidsete Feng Shui reeglite järgi korda, nii et nüüd laskub õnn mu õuele ja kõik probleemid lahenevad iseenesest ja elu saab olema ilus ja õnnelik...
Kuidas saakski olla teistmoodi, mul on nüüd oma tuba ja oma kapp, kus on oma sahtlid ja ma saan sinna panna oma asjad. Lihtsalt imetore.

Kuulsa maail "Vabadus viib rahva barrikaadidele" autor on Eugene Delacroix

3 kommentaari:

  1. ja lähtuvalt Feng-Suist nigu riidekapi teise seina liigutad on oodata muutusi, näiteks äiksetorm, või muud looduskatastroofid.

    VastaKustuta
  2. Ma loodan, et sa ei pannud prügikasti sõprade nurka:)

    VastaKustuta
  3. Ei, sõprade nurka panin ma sõbrad nurka seisma...

    VastaKustuta