esmaspäev, juuli 23, 2007

VIP-id

Kõik inimesed, kes on oma eelmises elus midagi väga paha teinud ja seetõttu selles elus karistuseks on pidanud Viirega Saaremaale sõitma teavad, et see loomaveopraam on kõige hullem üleüldse. Autosid võtab küll peale nagu loom, aga inimestel pole mitte kusagil olla. No kui meie vip-limusiin end eile risti keset praami parkis, siis ei saanud ma küll aru, millest nad räägivad. No ega igalühel ole muidugi ka sellist au privaatpraamiga sõita, nagu meile eile öösel avanes.

Ja mis jutud need on meeletutest praamisabadest!? Tuleb lihtsalt õigel ajal sõita. Pühapäeva öösel vastu esmaspäeva kell kaks näiteks... Siis olete hommikul tööl värsked ja virgad nagu mina praegu ja mingist tundide kaupa praamijärjekorras passimisest ei saa juttugi olla.

Aga ma käisin pulmas... :)
Te peaks kadedad olema.

Muide, see sipelgate noorustav kuur ilmselt mõjus. Miks muidu pandi mind istuma lastelauda (loe: noorte ja ilusate lauda, päris lastele oli oma laud). Ega ma ei kurda, ainult veini noorte ja rikkumatute lauas ei antud, sellest on kahju.

3 kommentaari:

  1. Olengi kade. Olen täpselt ühes pulmas käinud peale enda oma.

    VastaKustuta
  2. haa, mina olen tervelt (loendan) neljas käinud vahepeal. Kõik on olnud väga erinevad aga ilusad igal juhul. Ja pulmad mulle hirmsasti meeldivad. Sellised loomult üdini ilusad üritused need ju ometi.

    ootan pikisilmi pulmakutseid. Tahan veel!

    VastaKustuta
  3. Ma tahan kaaaaaaa pulma. Ühe korra eus olen käinud, aga ma olin siis mingi8-9 aastane, niiet kõige põnevama magasinma lihtsalt maha.

    VastaKustuta