pühapäev, juuni 11, 2006

Ma leidsin naftat!

Ma leidsin naftat!!! Jaa, see on tõsi. Käisin eile meres ujumas ja välja tulles teadsin täpselt kuidas need linnukesed end õlireostuse korral tundsid. Ilmselt õnnestus mul üles leida selle ranna ainuke õlireostustäpike. Minu hariliku vedamise puhul pole see muidugi mingi ime. Kui seal rannas oleks veel reostust olnud, siis oleks ma ilmselt ka ülejäänud kohad üles leidnud, ainult veidike kauem oleks aega läinud. Igatahes olid mu nägu ja käsi kaetud pruuni haisva möksiga, mis keeldus sealt lahkumast. No eks ma kraapisin lõpuks ikka väärtkraami maha, panin potsikusse, müün maha ja saan oi oi kui rikkaks naftamagnaadiks!

A muidu oli meri muidugi lahe. Jões võid sa ju supelda, järves sulistada, aga soolase merevee vastu ei saa miski.
Üldse oli tegu toreda üritusega - hea söök, veel parem seltskond ja loomulikult laulmine kuni häält enam pole ja päike taas kõrgel taevas. Raske lahkumisvalu südames asusuin hommikul kodu poole teele. Minu tee on pikk ja keeruline, Mõtlesin, et peaks Narvast ka läbi põikama, siis saaks täna vist Eestile tiir peale. Praegune marssuut on: Salmistu - Kuusalu - Tallinn - Tartu - Kuressaare - Halleluuja!

Aga hoiatuseks/lohutuseks/rõõmuks/kurvastuseks teile (valige ise sobiv variant või lisage endale sobiv), tuleb teatada, et kaon taaas suveks internetilevialast välja ja vaid mõned harvad korrad saan ehk OÜ Riidepuu teenuseid kasutades endast elumärki anda.

Seniks aga ilusat suve ja olge siis ikka tulbid ja ärge väga palju pahandust tehke!

4 kommentaari:

  1. ole sina ka ikka tubli:)

    VastaKustuta
  2. Oh jah... Vaksali punkri ametlik lõpp... nuuks :(

    VastaKustuta
  3. ei ole siin midagi, nutate ja tulete Saaremaale külla ;o)

    muideks, Maailmaparandaja, Traktori tänavas võib ka aeg ajalt internetti laokil vedelemas näha.. ilma riidepuuta, aga üldiselt vajadusel saab ka riidepuuga :oD

    VastaKustuta
  4. ma tulen seda vaatama, seda netiasja, niimoodi laokil...korralagedus

    VastaKustuta