teisipäev, august 25, 2020

10 aastat hiljem

Pealkiri kõlab nagu kolme musketäri seikluste järg, aga antud juhul on tegemist vaid kahe musketäriga. Ja kui üdini aus olla, siis pole meil musketeid, ega muid tulirelvi nende 10 aasta jooksul vaja läinud. Külmrelvi ka mitte. Oleme suutnud oma erimeelsused enamvähem viisakate sõnade abil ära lahendada.

Jah, meil sai siin vahepeal täis 10 aastat abielu. See on päris veider. Ühest küljest olid pulmad justkui 100 aastat tagasi. Hirmus kauge aeg tundub. Samas tundub, et abielus pole me küll nii kaua olnud. See on ju ikkagi veidike rohkem kui veerand minu elust. Samas vaadake ise, mitte kui midagi ei ole muutunud!

Suurt pidu ja tähistamist sel korral ei olnud. Käisime hoopis pere ja sõpradega Hiiumaal suve lõpust viimast võtmas. Möödaminnes lõime tähtpäeva puhul ka klaase kokku ning sõime pulmatorti. No see polnud päris pulmatort. Kohaliku coop-i letist hoopis. Meie päris pulmatort oli Taadu tehtud. Ka see ei olnud uhkeldavalt mitmekorruseline, vaid pigem ühe madala keldrikorrusega. Samas ei mõjutanud vähene kõrgusepüüdlus kuidagi maitset, mis oli imetabane. Pulmakleiti ma isegi ei üritanud selga suruda. Olen ikkagi keskmiselt 160 grammi kuus selle ajaga kaalus juurde võtnud. Järgmiseks suureks pulma-aastapäevaks võtan nii palju alla, et kleit ka selga mahub. 160 grammi kuus kaalukaotust ei tohiks ju raske olla :D.

Lõpetuseks tahaks öelda midagi ilusat ja igavikulist elu ja armastuse kohta, aga noh, nagu ikka kuigi ma ju tean (peaaegu) kõiki sõnu, siis õiges järjekorras ritta panna ei oska. Egas midagi, kui ei oska elust ja armastusest kirjutada, siis tuleb lihtsalt elada ja armastada! 

5 kommentaari:

  1. Palju õnne ja jätkuvalt kannatust, huumorimeelt ja austust! :)

    VastaKustuta
  2. Väga armsad olete, siis ja praegu :)
    Palju õnne ja armastust teile!

    VastaKustuta
  3. Kuumad õnnitlused takkajärgi.
    Te mõlemad näete täna nooremad välja kui kümme aastat tagasi!

    VastaKustuta
  4. Väga tagantjärele lugedes... seda sooja sära teile jätkuvalt igaks päevaks! Naeratused on küll 10 aasta taguse ajaga võrreldes copy-paste:P
    Olen nõus, et elada ja armastada on kindlasti parem, kui ühest või teisest kirjutada. Mõnel on vaja lihtsalt lahti mõtestada ja uuesti mõtestada ja... otsida ja leida ja nii edasi. On läinud hästi, kui seda vajadust pole:)

    VastaKustuta