reede, juuni 12, 2020

Fotojaht: terav

Alustuseks olgu öeldud, et kaotasin eile ära oma telefoni koos kõigi seal peituvate teravmeelsete piltidega, mida plaanisin täna siia postitada. Hakkasime ujuma minema ja panin telefoni kotti. Mere ääres telefoni kotis ei olnud. Pea 24 tundi (vähese liialdamisega, sest tegelikult ma ikkagi magasin ka vahepeal) kestnud otsingud ei ole tulemusi andnud, nii et tuleb kasutada hädaabi lahendust.

Esiteks. Tegelinski fotojahi trofeenäitusel hakkas silma üks teravate hammaste ja küüntega varustatud karvapall. Meenus, et mul on ka sarnane pilt. Pealegi sobitub see kokku eelmisel nädalal demonstreeritud akordioniga. Või noh, tavaliselt käib akordion selle kohvri sees, aga hetkel on kohver hõivatud ja mitte ei kipu kätt sisse torkama. Liiga teravad elamused.
Sellel pillil saab mängida kassikontserti

Teiseks on ait oma lõputute võimalustega. Sel korral näitab see ajalooline hoone oma okkalisemat külge. Mitte just ülemäära terav, aga pisut ähvardav ikka.
 Ja ongi selleks korraks kõik.

10 kommentaari:

  1. Ju igati vajalikud teravused!

    VastaKustuta
  2. Kellelgi vanaisa küla mehel oli selline äke, kui õigesti mäletan.
    Hea, et sellist kraami keegi säilitab. Seal räästa all seisab see kaua.

    VastaKustuta
  3. Jumal hoidku, see kassipilt!! Sellega võiks lapsi hirmutada =)

    VastaKustuta
  4. Pulkäke! Ehtne, puust, sepa tehtud pulkadega!!
    Ma ei uskunud, et selliseid asju veel kusagil olemas on.

    Kassidel on ikka ehtsad kiskja hambad. Neid nunnutades läheb see mõnikord meelest. Hea mälu värskendav pilt.

    VastaKustuta
  5. See kass õnneks on üllatavalt lastesõbralik. Laseb end neil väntsutada, endal kannataja nägu ees. Täiskasvanuid on küll näksanud, aga õnneks on oma tõelise raevu ja teravuse vaka all hoidnud.
    Äke on ka juba ei tea kui kaua seal räästa all olnud (ma arvan, et hulga kauem kui mina siin ilmas elanud olen) ja ei lähe ta sealt kusagile. See on aidaga nii üheks saanud, et küll nad kunagi koos põrmuks varisevad.

    VastaKustuta
  6. Nii võib lausa kohvrifoobia tekkida kui sealt selline hambuline tegelane vastu vaatab!
    Ait on sul aus. Ja me pole veel sinna sisse vaadata saanudki 🙂.

    VastaKustuta
  7. Ehhh... esimene pilt on, nagu oleks keegi hambad varna riputanud! Mis haakub hästi teise pildi teravuste riputamise, hoidmise ja näitamisega.
    Ait on tõeline vara-ait.
    ...
    Kuskil peab ometi see telefon olema. Edu otsimisel.

    VastaKustuta
  8. See telefon peab välja tulema! Ta ei saa ju kaugel olla...

    Kass-kohvris klassika on väga tore pilt, mul on endalgi üks selline vanas blogis siiani üleval. Aidast ma ei räägigi, see katab tõenäoliselt kõik tulevad Fj teemad ära. Ja seda ma ootan rõõmuga!

    VastaKustuta
  9. Kohvrielanik tegi meele rõõmsaks, humoorikas.
    Äke - see mu lapsepõlv.

    VastaKustuta
  10. Esimene pilt võiks mu meelest kanda nimetust "Suflöör", aga sarnast äket olen mina oma silmaga ka näinud ja katsunud ning pudenes see miskipärast siis mu käte vahel ära - liig kauaks s.o. pool sajandit jäi ilmastiku kätte...

    VastaKustuta