reede, juuni 19, 2020

Fotojaht: K K K

Seekordne teema oli eriti keeruline. Või noh, mis keeruline. Tõeliselt raske oleks siis kui teemaks oleks midagi väga spetsiifilist. Näiteks pildistada täiskuu eest läbi lendavat varest, kes kannab nokas hõbelusikat. Sel korral oli teema aga nii lai ja palju tõlgendamist võimaldav, nii et ei teadnudki kohe kust alustada ja millega lõpetada. No vaatasin siis alustuseks aias ringi. Ühe põõsa alt piidlesid mind Kolm Klaasist Kera.

Kolm klaasist kera
Teise põõsa alt jõllitas vastu Koletu Kobakas Kolp.

Rohkem ma põõsaste alla piiluda ei julenud. Mine sa tea, mida Kohutavat sealt vastu vaataks. Naasin tuttavliku aida juurde. Hea Kodune ja Kindel. Keegi mainis, et aita pole sisse piiluda veel saanudki. Piilume siis. Või rohkem nagu piilume aidast välja. Klaaspurgid on siin tuleviku tarbeks. Nagu teada, siis "aga see on alles algus, tulevikus mul on plaan kinni püüda päiksevalgus! Kui vaid kindla kaane saan!"
Klaaspurkide kogunemine
Sel korral siis sellised K-d.

7 kommentaari:

  1. Klaaskuulid on igatahes hästi kaitstud, nii palju okkalist ümberringi! Kokku ilus pilt, vaatasin kohe mitu korda :)
    Kodustatud kolp on just see, mis ühes majapidamises olema peab (mul on ka), aga klaaspurgid mõjuvad ähvardavalt. Miks ma neid vaadates ei suuda mõelda valguse kogumisele, vaid tunde tüütut mahlategu näen. Ma olen muidugi nõus uskuma, et teised kõik naudivad seda.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Need purgid võivad muretult päikesevalgust koguda. 90% meie mahlast läheb hoopis toormahlana plastpudelites sügavkülma.

      Kustuta
  2. Klaaist kerad ja kolp tunduvad kõhedad. Klaaspurgid aga on nii kodused.
    ja.. hea mõte toormahla külmutada, peaks proovima.

    VastaKustuta
  3. Ega see külmutatud mahl ülessulanult muidugi niiiii hea ei ole, kui otse pressi alt tulles, aga meile maitseb ikkagi rohkem kui purgistatud variant ja vähemalt jääb ära see lõputu kuumutamine.

    VastaKustuta
  4. Kodune ja mõnus. Mul oli ka maamajas kolp. Sahvris klaaspurgid. Ainult klaaskuule polnud... või polnud nad pidama jäänud.

    VastaKustuta
  5. Põnevad põõsaalused!
    Külmutame ka oma toormahla. Meie meelest samuti parem kui kuumutatud.

    VastaKustuta
  6. Ilmselt selgeltnägija proovis klaaskuulidega õnne ja sai sarvenukid külge ning kooles vanuigi koos sarvedega ilusasse kohta maha...
    Ja muidugi - edukat kaanejahti!

    VastaKustuta