laupäev, juuli 27, 2013

Tere tulemast perekonda Täpike

Kui Mps isana haiglasse jõudis, oli Täpike juba sündinud... Selliste sõnadega võib lühidalt kokku võtta 24. juuli öised juhtumused*. Ja siinkohal ei saa kuidagi süüd veeretada Mpsi uimerdamise kaela. Täpike lihtsalt otsustas tulla kiirelt kui tuul ja 17 minutit etteteatamist oleks selgelt liiga vähe ka kärmeimale mehele (eriti kui haiglasse on 40 minuti tee..)
Hea, et ma ise juba haiglas ootel olin, sest muidu poleks ma isegi ilmselt sünnituseks kohale jõudnud. Ja kes siis oleks lindi läbi lõiganud?
Aga Täpike tuli tõesti turbokiirusel. Mul läks kõvasti energiat veenmaks ämmakat, et nüüd on aeg sünnitama minna ja nüüd läheb asi tõsiseks ja nüüd on aeg pressida...

Aga kohal ta nüüd on see meie pisike printsess.
Esmapilgul tundus, et sel korral tuleb küll hooldevaba laps, aga kahtlustan, et tegelikult lihtsalt uinutati meie valvsust.

Teate, mis on asja juures kõige veidram. Läksin mina esmaspäeva varahommikul linna ja jätsin koju beebi-tõrukese. No ikka täitsa pisikese tite. Tulin mina aga reedel uue beebiga koju ja oplaa, kodus ootas mind täitsa suur poiss. Nii asjalik ja eneseteadlik. Lisaks veel suur ja raske ka. Ei tea kuidas ta viie päevaga nii meeletult kasvas ;)

* Kes täpsemalt tahab teada, see tulgu ja küsigu, ma meeleldi kirjeldan peensusteni kõike :P

6 kommentaari:

  1. Palju-palju õnne teile kõigile!!!

    VastaKustuta
  2. Palju -palju õnne! Ma ausalt ei tea, miks ma arvasin, et alles sügisel... Võib-olla sellepärast, et mu essa lapselaps on su Tõrukesega umbes sama vana ja sügisel on järgmist oodata :)

    VastaKustuta
  3. Me väga täname õnnesoovide eest.
    Ja Sesamy, ma olin sel korral lihtsalt veel kiirem kui tavaliselt :D Nagu tuul

    VastaKustuta
  4. Ma tahaks meeleldi nendest öistest sündmustest täpsemalt teada :o)
    Palun kirjelda peensusteni kõike :P

    VastaKustuta
  5. Aga astu läbi, võtame tassi kohvi ja juttu jätkub kauemaks...

    VastaKustuta