teisipäev, august 28, 2012

Edusammutus kodusel rindel

Huvitav, kas ma saan oma aiamaa korda enne kui lumi tuleb. Arvestades kui palju ma täna Tõrukese uneaegadel tehtud jõudsin, siin võib mind ilmselt veel jõulude eel labidaga hangede vahel kekslemas näha. Ja ma ei pea silmas lumelabidat. Maasikapeenra korrastamisest sain tehtud täna ehk viiendiku... Aga noh, alati võib loota rohelistele jõuluele ja mahedale talvele.
Ja koristamisest ei tule ka suuremat midagi välja. Mina ühest otsast koristan ja Tõruke ukerdab mul sabas ning ajab kõik kohe uuesti sassi. Lõpptulemusena on kõik palju hullemas seisus kui alustamise hetkel.
Ja siis on mul veel üks küsimus. Kes käib meie köögis nõusid määrimas? No ei ole võimalik, et kahe ja pooleliikmeline perekond päeva jooksul niiiii palju nõusid määrib. Mul polegi kodus nii palju nõusid... Aga sellest hoolimata on nad määritud. Järeldus. Hetkel, kui meie tähelepanu on häiritud hiilib keegi meie kööki ja määrib ära nii palju nõusid kui jaksab ja kuna nii lühikese ajaga eriti palju ei jaksa, siis toob ta kotiga kodust räpaseid nõusid kaasa. Ja mina muudkui pesen, higipull otsa ees.
Hmm, veider ütlus see higipull, ei tea kust see tuleb...

3 kommentaari:

  1. Ma sain oma maasikapeenrad lõpuks korda, terve nädalavahetus kulus selleks! Ja kui sa arvad, et 2,5-liikmeline perekond teeb palju musti nõusid, siis võid ette kujutada, et 4-liikmelisel on neid hulga rohkem, polegi vaja salapäraseid nõudemäärijaid. Ja musta pesu-märja pesu-triikimata pesu-kappi panemata pesu hunnikutest ei taha üldse rääkidagi:(

    VastaKustuta
  2. Jah, pesupesemisest ma tõesti ei tahaks rääkida. Pesemine on sealjuures see lihtne osa, edasi läheb aga järjest tüütumaks.

    VastaKustuta
  3. meil paneb vanaema pesu masinasse, meie Laisikubeebiga viime välja ja toome sisse ja siiss kui Laisikubeebil on hea tuju (st mängib omaette natuke aega) triigin ma pesu ära.. või siis kui head tuju ei tule ja pesukuhi liiga suur, siis triigin neiu ööune ajal.. :D

    VastaKustuta