esmaspäev, juuli 30, 2012

Kõik on huku äärel

Ma pole täna kalendrisse vaadanud, aga äkki ongi täna mingi rahvusvaheline väikelaste jonnipäev. See seletaks, miks Tõruke juba poolest ööst saati end täiesti kohutavalt üleval peab. Mis te arvate, kas ma olen väsinud või ma olen väsinud. Ja siis võite uuesti arvata, et kas olukord hakkab lähenema "kõik on hukas" staadiumisse või mitte.
Väikesed vihjed:
  • korter on kui lahingutanner - puhtust ja kõrda pole kusagil
  • aiamaa on endiselt džunglistunud ja ma kardan, et ma ei jõua rohima sinna enne kui lumi maha tuleb.
  • joonistamisega olen kõvasti graafikust maas. Kui kõvasti, seda täppselt ei tea, sest graafik on kadunud.
  • Sirkel on ka kadunud. 
  • Ma ei oska hanesid joonistada. 
  • Rahakott pole ka välja ilmunud, seega ei saa poest isegi salaja paanikašokolaadi osta.
  • Aga raha niikuinii pole
  • Mis kõige hullem - pole aega et uusi lohutavaid õhulosse ehitada. 
Vot nii on lood siin pool suurt ja haisvat sääski täis sood.

Üks hea asi siiski on ka. Hoolimata Tõrukese püüetest minu ponnistusi nurjata, sai esimene laar mustikamoosi täna valmis vaaritatud ja purki pandud. 

3 kommentaari:

  1. 1. A clean house is a sign of a wasted life. Seega rõõmusta, su elu pole raisus.
    2. Ära ahista sõpra umbrohtu, las kasvab. Nädalavahetusel sain nõgesekokteili...mmm, nõgesemägi MPM aias sai kohe hoopis teise ahvatlevama vaatenurga.
    3. Olgu, sa ei oska hanesid joonistada. Aga sa oskad palju muud joonistada. Haned on... kõigest haned.
    4. Ma ei mäleta kahjuks peast rohkem su hukas elu põhjuseid. Aga kuidas see saaremaa vanasõna oligi - pea püsti, kui perse põleb ;) (Ja perse ei ole mingi sõna, mida ma punkteerima kavatseks hakata, see sõna oli juba Faehlmanni sõnaraamatus kaugelt enne meid auväärsel kohal)

    VastaKustuta
  2. Jaa, korras ja puhas kodu võib ju olla märk raisatud elust, aga kahjuks ei tähenda segamini ja räpane kodu seda, et koristamisele mittekulunud aega oleks väärtuslikult kasutatud...

    Ja minu väikese aiamaalapi peal võib umbrohi end sel aastal küll muretult tunda. Need paar tundi päevas, mis Tõruke mul laseb omaette olla, on broneeritud palju pakilisemate asjade tarbeks kui umbrohi.

    VastaKustuta
  3. olen üle pika aja põhjalikult siin Muhus olles oma mampsiga samale järeldusele jõudnud: kui koristada, siis tuleb kogu aeg koristada, sest muidu on kasutegur nullilähedane.. seega parem on mitte koristamisega üle pingutada..

    rohimisega suht sarnased lood.. õnneks imporditi meile vahepeal sisse üks nobenäpp täditütar otse Tartust, kes rohis pooleteist päevaga ära terve aiamaa..

    VastaKustuta