teisipäev, juuni 26, 2012

Luhtunud naiselikkuse programm

Soojema ja mõnusama ilma lootuses sõitsime jaaniks lõunaosariikidesse. Pakkisin kaasa kohvritäie seelikuid ja kleite lootuses päikesepaistes oma naiselikku külge pisut tuulutada. Tagantjärele tarkus on muidugi see, et oleks pidanud panustama pigem kummikutesse ning villastesse sokkidesse, sest naiselikud aksessuaarid pidid ebasobivate ilmastikutingimuste tõttu kotis edasi kopitama. Oli külm ja märg.
Sellest hoolimata kujunes reis päris toredaks. Käisime perest peresse ja vitsutasime kõikjal head ja paremat näost sisse. Püüdsime kinni terve portsu kukkesid ning toitsime kohalikku faunat oma verega. Puhkusereis jäi küll oodatust päevakese lühemaks, kuid sellest pole hullu. Küll me varsti jälle läheme! Ja vesest Tõrukesest kasvatame kah vanderselli.

2 kommentaari:

  1. Mul olid nädalavahetusel samalaadsed kleit vs kummikud probleemid :) Aga esmaspäeva hommikul hakkas kleitidest hale (ega nemad ju koledas ilmas süüdi ole) ja marssisin läbi paduvihma oma suvekleidikeses tööle...

    VastaKustuta
  2. No tõsi on see, et ma oma viimasel reisupäeval ikkagi seeliku selga panin, mis sest, et ma nägin pärast soojendavate sallide lisamist välja nagu hernehirmutis. Aga trikoo, mida ma lootsin mõnes soojas Lõuna-Eesti järves leotada, jäi küll kotti.

    VastaKustuta