teisipäev, veebruar 21, 2012

neli küünalt ja neli korda neli kuklit

Vastlapäeva ja Tõrukese 4. minisünnipäeva puhul küpsetasin täna vastlakukleid. Minu arust tulid need väga head ja ilusad. Paremad kui poe omad. Või noh, mulle vähemalt meeldib nii mõelda. Igaks juhuks ma võrdlusmomenti poest ei toonud. Kuigi äärepealt oleks ehk pidanud. Eile polnud meie kohalikus Alti Otsas kaubanduskeskuse ei pärmi ega vahukoort. Tänaseks oldi siiski õnneks varusid pisut täiendanud, nii et sai ikkagi kukeluseplaani teoks teha.
Liugu laskamas me ei käinud, aga ukerdasime niisama pisut vankriga vihmas. Ei olnut teab mis mõnus, nii et jalutuskäik jäi lühikeseks. Loodame, et linade pikkus seetõttu ei kannata.
Ahjaa, oma sünnipäevahommikul õnnestus poisil see, mida ta juba pikemat aega üritanud on, kuid senini edutult - keeras teine end iseseisvalt kõhuli. Aplaus. Küll on andekas laps. Järgmiseks konstrueerib kosmoselaeva.
Mida veel? Väsinud olen.

3 kommentaari:

  1. jummel kui hea lugeda, et mõnel teisel veel selliseid muresid :P meil oli järgmine faas selline - last jõuga kinni hoida paar minutit, natuke rabeleb, natuke kisab. siis piimabaar ette ja jäi tuttu. kui see meetod ka enam ei toiminud, (ammendus kahjuks kiiresti) pöördusime tagasi kussutamise juurde. vaata ka üle tuduajad, äkki tahab teistsugust režiimi juba ja sinu pakutav kella-aeg ei sobi enam härrale magamiseks :D

    VastaKustuta
  2. sorri, komm läks vale posti alla :D

    VastaKustuta
  3. Pole hullu, sain aru, millest jutt, vaevalt, et vastlakuklite kinnihoidmisest.
    Praegu oleme leidnud ajutise lahenduse ja kui panna unine ja vinguv laps turvahälli ja koos sellega kiigutada, siis jääb suht kiiresti magama. Ainus viga on selles, et turvahäll ei tohi kusagile toetada vaid peab käe otsas kõlkuma. Koos hälliga on aga poiss ligi 10 kilo. See on ju nagu ämbritäie veega ringi jalutamine - varsti olen põrgulikult tugev! Ilmselt kaua seda siiski kasutada ei jaksa, nii et otsime uusi lahendusi.

    VastaKustuta