esmaspäev, märts 14, 2011

klassiõhtu

Käisime nädalavahetusel klassiõhtul. No nii vanade heade aegade meenutamiseks. Esmalt sõitsime nagu jeesukesed üle vee (vett tundus jääteel olevat rohkem kui jääd, aga hea usk hoidis meid pinnal), seejärel tegime Pärnus klassikalise pissi- ja poepeatuse ning kihutasime edasi Tartusse. Linna piiril sai veelt Tättelt krõpsikupurgile garantii saadud ja võiski juba hakata tegema klassiõhtuks ettevalmistusi - st juustu saiasid.
Klassiõhtu ise oli nagu ennemuiste. Tehti viktoriini ja mängiti pikka nina ja kuulati selliseid klassikuid nagu Best B4, Must Q ja Tiiu. Kui oleks pisut rohkem ruumi ja toole olnud, oleks ilmselt ka silmapilgutamist ja tooli äravõtmise mängu mängitud. Aga polnud. Lõbus oli sellegipoolest.
Klassiõhtutel küll ööbimist tavaliselt ei olnud, aga me ei tahtnud politsei eskordiga koju ka minna  (teate ju küll, peale kella 23 ei tohi alaealised ringi hulkuda), nii et jäime klassijuhataja juurde ööseks.
Järgmisel päeval kihutasime jälle kodu poole, aga sel korral meid enam jää peale ei lubatud. Öeldi et  teie autol pole jäälõhkuja klassi. No mis siis ikka - läksime praamiga.
Kodus aga ootas meid 3 liitrit vahtramahla :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar