neljapäev, november 11, 2010

Paranoiline pudrupea

Huhh, milline  kole tööpäev. Pea on paks nagu puder ja mul on tunne, et see puder on otsast kõrbema hakanud. Kärsahaisu on tunda.
Ainus hea asi kõige selle juures on see, et homme samal ajal on juba nädalavahetus.

Rääkides pudrust. tegin eile endale luksustoitu - tatraputru. Uskumatu kui kalliks see tatar selle appi-appi-kohe-lõppeb-ilmast-tatar-otsa paanikaga läks. See on tegelikult ilgelt kaval nipp. Laseks mööda ilma kuulduse lahti, et näiteks suur rosinakriis on kohe kohe tulemas. Inimesed satuvad paanikasse ostavad endale kilode kaupa rosinaid koju. Poe riiulid on tühjad, rosinad on tõeline defitsiitkaup. No ja siis tuuakse rosinad uuesti lettidele ainult poole kallimalt. Seejärel tuleb suur paanika. Appi appi purgisupid saavad kohe ilmast otsa. kordub sama skeem ja saabki supile kohe hulga kroone juurde kruvida. Ja ikka nii edasi. Kuni järg on jälle tatra käes. Iisi. Päris hea skeem ju. Või olen ma lihtsalt paranoiline. Puder lõi pähe ilmselt.

P.S üle saja aasta sõin täna jälle kalapulki. Ja ei, täna pole iga kuu kolmas kolmapäev, kus Mps peaks mulle süüa tegema. Hoopis lasteaialastele pakuti täna seda imepeent rooga.

4 kommentaari:

  1. Meil antakse tavaliselt mingeid muid paneeritud kalalaadse sisuga moodustisi. Ja aeg-ajalt ka kuubikkala suppi.

    VastaKustuta
  2. mix on nii, et kui ma sinu blogil vajutan next blog tulevad eesti keelsed vastsed, aga kui enda omal, tulevad võõramaalaste blogid. kas saad mind kuidagi aidata.
    ette tänades. Cätlyn.

    VastaKustuta
  3. ei oska kahjuks aidata. Pole ise kunagi next blog võimalust kasutanud ega tunne selle hingeelu.

    VastaKustuta
  4. Sama ongi ju nüüd tehtud puuvillaga.

    VastaKustuta