esmaspäev, november 08, 2010

Puhkusest punktidena

Päris hea on puhata nii, et polegi kogu oma puhkust tihedalt üritusi täis planeerinud. Nimelt kui m oleks selleks nädalaks veel mdiagi planeerinud ka, siis oleks taas kujunenud üks meeletu raelemine ja puhkusest ei saaks juttugi olla. Niikuinii trügivad igatsugu toimetused ja ettevõtmised sisse.
Väike ülevaade sellest, mis ma nädalaga teinud olen:
  • Kaks raamatut olen läbi lugenud - võtsin omale raamatukogust vahelduse mõttes paar naistekat. Vahel on päris hea lugeda raamatut, mis ei eelda erilist mõttetegevust ja kus võid eksimatult juba raamatu alguses  öelda kuidas asi laheneb. Kolmas raamat mis ma raamatukogust tõin on muidugi rohkem minulik - fantasy. Selle jätsin magustoiduks
  • Kolm korda olen saunas käinud. Üks kolmest käigust sisaldas veel ohtrasti erinevaid basseine ja muid veemõnusid. Spa ühesõnaga. Teiseks sai Saare saunas käidud ja koos sõpradega saunalaval maailmaasju arutatud. Kolmandaks sai omas saunas selga pestud. Kõik olid äärmsielt mõnusad. Isegi kui ma ei ole maailma suurim saunasõber.
  • Restoranis sai käidud ja baaris. Tagantjärele sünnipäevakingitus ja muidu meeldiv. Toidud osutusid sel korral ka päris maitsvateks.
  • Korra sai pealinnas šoppamas käidud. niimoodi siuh-vilks.
  • Pea igal hommikul olen lõunani voodis vedelenud ja nautinud teadmist, et ma ei pea kesk ööd üles tõusma ja end tööle minema sundida.
  • Metsas sai pisut tööd tehtud ja oksi põletatud ning jätkatud igikestvat võitlust miljonipealiste sarapuulohede vastu. Tänaseks on kõik kohad sellest nii haiged, nagu oleks kõva jõutrenni maha pidanud.
  • Lauldud on päris palju. Mps tinistab kitarri ja mina hõiskan nii hästi kui oskan. väga hästi ei oska, aga sest pole hullu. Ainult naabritest on kahju. Peaks neile jõuludeks kõrvatropid kinkima.
  • Isegi tööd olen natuke teinud. See pole küll see, mida puhkuse ajal teha tahaks, aga no mis sa teed...
Ja see nimekiri ei pruugi olla veel lõplik - homme on ka veel päev ja kuigi mul selleks väga suuri plaane pole, siis natuke ehk ikka on ka.

P.S Kuuldavasti pidid homme mardid jooksma, nii et varuge endale igaks juhuks komme või pimendage aknad ja keerake uks lukku.

P.P.S Muide, see P.S ei olnud mõeldud ähvardusena. Mul pole plaanis sel korral pasunaga teilt komme välja pommima tulla. See oli pigem meeldetuletus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar