teisipäev, november 09, 2010

Kas ma näen tõesti NII vana välja?

Täna käisid Mardid ja ära minnes soovisid viljaõnne ja rahaõnne seas ka lapse-lasteõnne. Kas ma tõesti näen välja nii vana, et mul võiks juba lapse-lasteõnne vaja minna? No tõesti. Ja mina andsin neile veel kommi.

Lisaks lugesid nad veel ühe jõululuuletuse, vihtusid oma mudaste saabastega mu esikuvaibal Kaera-Jaani tantsida ning küsisid mõistatusi. Mõistatuste äraarvamisel olin ma tubli. Kõiki vanu häid mõistatusi ma teadsin. Aga üks oli mulle täitsa uus. Kas teie teate: Mõista mõista mis see on - tiivad on, aga ei lenda? (minu esimene mõte oli hügieeniside, aga vihjeks kõigile mõistatusemeistritele - see on vale vastus).

Lisaks kommidele said Mardid ilmselt ka vesise suu. Nimelt sel hetkel kui nad ukse taga helistama, koputama ja laulma hakkasid, olin ma just ahjust prae välja võtnud. Tegin tänase tähtpäeva puhul väheke pidulikuma õhtusöögi. Viis aastat on päris pikk aeg. Võibolla peaks tõesti hakkama lapse-laste peale mõtlema.

3 kommentaari:

  1. Ma pakuks mõistatuse vastuseks jaanalindu või pingviini või tuulikut.

    VastaKustuta
  2. Ma pakuks kana. See ka ju ei lenda.

    VastaKustuta
  3. Kana oli ka martide meelest õige vastus. Aga no tõesti. Miks just kana, aga mitte jaanalind või pingviin. Ja häda pärast võib kana ka lennata. Jaanalind ei lenda isegi siis kui väga suur häda käes. ei mõista. Tuulik oleks minu arust loogilisem vastus mõistatusele

    VastaKustuta