neljapäev, juuli 07, 2005

Tinks...tinks...tinks...Aaaargh

Siin poes on üks lamp hommikust saati vilkunud. Iga viie minuti tagant teeb see sellist häält nagu katkeks kusagil pingul traat. tinks. See ajab hulluks.

Päike on hõõguvalt kuum liivasel rannal... Ja meri on soe kui kalasupp väikese pillelisandiga. Ainus viis veel normaalsesse jahedasse vette saada on sukelduda põhja, seal ei lähene vee temperatuur veel keemispunktini. (Tinks) Kui ma tööl ei peaks istuma, siis suure tõenäosusega ligunekski ma meres seni kuni mulle kasvavad lõpused (ujunahad varvaste vahel on sellisel hülgerahvaesindajal nagu mina juba sünnist saati olemas).

Nägin täna öösel imelikku und. (Tinks) Minu vanaema, kelle suurimaks hobiks ja armastuseks on teiste inimeste elud ja nende korraldamine, oli nimelt otsustanud mind mehele panna (mitte, et ta seda reaalsuses teha ei tahaks. Ta üritab mulle üle päeva kedagi kaela määrida). Seekord oli asi tõsine, pulmad kellegi advokaadihärraga olid praktiliselt otsustatud (mina olin seda meest vaid korra või paar kaugelt näinud). (Tinks) Lisaks oli mul lootus saada 6 aastase Laura kasuemaks.
Loomulikult polnud minu arvamust keegi küsinud. Aga Teate, ma arvan, et minu vanaema oleks küll võimeline iga inimese ära rääkima ükskõik mida tegema. Ta on lihtsalt nii järjepidev. (tinks) Mäe suudaks ta keelitada iga kell Mohhamedi juurde minema ja kui ta vaid üritaks, siis suudaks ta kasvõi osooniaugud kinni rääkida. Tema puhul ei üllataks see mind.
Ma loodan, et tal minuga reaalsuses mingeid suuremaid plaane pole (tinks.....aaaargh)

1 kommentaar:

  1. ma nägin omaarust Sinu vanaema ükspäev praami peal, aga kuna ma olen viimasel ajal praamiga palju siiberdand, siis ei tea, et mis päev see oli.. igastahes sel hetkel ta Sulle kindlasti kedagi ei sebinud, jalutas rahulikult ringi.. mnjah.. tinks

    VastaKustuta