neljapäev, jaanuar 19, 2023

Sherlock Holmes

Võtsin end ükspäev kokku ja sorteerisin möödunud aastal tehtud miljon fotot ära ning tellisin sealt paraja portsu albumisse panekuks. See oli raske töö, sest pilte oli palju ja kõik lapsed, kassid, koerad nii nunnud, et raske oli otsustada, mida võtta, mida jätta. Lõpuks võtsin kõik (või vähemalt nii tundus kui piltide koguarvu vaatasin). 

Eile saabusid siis pildid postiga. Kõik oli kena. Kass oli ilus ja lapsed olid armsad. Ainus häda oli selles, et ei kass ega lapsed olnud minu jagu. Mõtlesin korraks, et paneks ikka pildid albumisse, keda see ikka huvitab. Lapsed on lapsed ja öösel on kõik kassid hallid, aga natuke hakkas ikka kripeldama... Mõtlesin, et võtan appi oma uurijaoskused ja selgitan välja, kuidas selline lugu küll aset sai leida. Tuli pettuda - polnud vaja eriti palju väikesi halle ajurakke liigutada - lahendus oli suurelt paki peale kirjutatud ja siis üle kleebitud.  Originaalis pidi pakk minema Pille Kuusele, aga kohale jõudis Pille Tammele. Ühed puud kõik. 

Ilmselt kõrvutab teine Pille praegu oma kassi fotodega ja imestab, et mis on juhtunud...



3 kommentaari:

  1. Anna siis teada, kuidas detektiiv asja lahendada... kui lahendas!

    VastaKustuta
  2. Lahendus oli igav. Helistasin fotofirmasse, saatsin pildid tagastuskoodiga tagasi ja kaks päeva hiljem sain õiged pildid kätte.

    VastaKustuta
  3. Kindel see, et esimest pildipakk pakkus rohkem põnevust :P

    VastaKustuta