pühapäev, juuli 14, 2019

Ütle üks ilus poisslapse nimi!

Oh, küll täna oli intensiivne päev.
Esiteks ärkasin varakult, kuna tobedad tööalased unenäod tuletasid selgelt meelde, et on puhkuse viimane päev ja homme jälle vaja tööle minna.
Seejärel aga haarasime pintslid ning värvisime maja otsad ära. Teoorias ikka nii, et Mps ülevalt ja mina alt. Praktikas ei suutnud ma siiski kiusatusele vastu panna ja ronisin igasugustest keeldudest hoolimata ikkagi redeli otsa. Loomulikult päädis värvimine sellega, et minu sõrm on nüüd villis. Teate ju küll - Saaremaa Siidikäpp. Aga tehtud saime. Teiseks päevaks jäi vaid paaris kohas kordusvärvimist.
Lisaks maalritöödele käis meil kaks satsi külalisi ja lõpuks jõudsime isegi veel külla. Oli tore üle pika aja niisama juttu puhuda ja ilmaelu arutada. Muuhulgas tegi maja perenaine ka sõrmusega lapse soo määramise trikki. Selle andmeil lisandub meie perega väike poisike. Nojah, see on esimene kord kus keegi julgeb mingi kindla ennustuse teha. Ultrahelis istus ju Sõbrake jalad ristis ja ei kavatsenudki avaldada kummaga tegu on.
Nii et palun pakkuda ilusaid poisslaps nimesid (mille saaks kiiresti tüdrukunimedeks muuta kui sünnitusel selgub, et sõrmus pada ajas)!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar