reede, aprill 19, 2013

Liblikakirjud reklaamid

Ahjaa, unustasin mainida. Oli see nüüd eile või üleeile, aga nägin ka oma selle aasta esimese liblika ära. Üks kirju liblikas laperdas akna taga. Täna lendas juba igat karva liblikaid vastu kui lapsega jalutamas käisin.

Üldiselt veedan oma päevi aga reklaamide seltsis. Noorperemees on enda jaoks televiisori avastanud, aga teda huvitavad ainult reklaamid. No ja siis kui reklaam läbi saab tuleb ja toob ta mulle puldi, et ma järgmisele reklaamile paneks.
Sellega seoses on paar reklaami, mis mulle eriti närvidele käivad. No näiteks üks alwaysi reklaam. Seal tädi laulab õrna häälega, et siidine pehmus ja siis ütleb teine tädi, et pehme nagu puuvill. Kumb siis on, siid või puuvill? Otsustage ära.
No ja siis käib närvidele veel Coca-cola reklaam, kus kinopoiss väidab, et zero on sama maitsev kui tavalike coca, ainult ilma kaloriteta ja selle tõestuseks on ta pannud tavalise coca topside sisse zero topsid. Mind aga häirib seal tõeline klientide petmine. See zero tops on oluliselt väiksem kui see coca tops, mille sisse ta pandud on, aga raudselt võeti suurema raha....
Vot sellised probleemid mul siin

2 kommentaari:

  1. Dear friend,
    Thank you very much for the nice cover and postcard from Estonia that you have sent to me, which I have received today. If you wish, you can see their picture at my blog:

    www.cartasenmibuzon.blogspot.com

    I send you again my sincere wishes of health and happiness to you, your family and friends.

    A hug from Spain

    Emilio Fernandez

    VastaKustuta
  2. Minu selle aasta esimene liblikas oli kollane ja nägin seda Püha surnuaias. Ei teagi nüüd, kas tuleb kuldne suvi või oli sel m´ingi muu tähendus.
    Isa Mati

    VastaKustuta