teisipäev, veebruar 12, 2013

Kukelused

Küpsetasin täna hommikul 20 vastlakukelust! Nämma. See just paras ports 3-liikmelisele perele. Kõige pisem muidugi hoiab saledat joont ja nõuab, et tema kukeluse pealt see hirmus vahukoor ära võetaks.
Vastlaliugu üritasime ka lasta. Noorperemees muidugi protestis kui lumi talle näkku sadas. Samas mäest alla laskmine talle täitsa meeldis. Seda seni kuni kelk ümber läks ja poiss lumiseks sai. Kuna liugu lasti siinsamas väikese lumehunniku otsas, siis selleaastane linasaak on selline kiduravõitu. Äkki tuleb põuane aasta? Soe suvi :D

6 kommentaari:

  1. Lina osas on minu tulemused nüüd vastakad. Esimese korra põhjal (ilma jalgade abita ei liikunud poolt meetritki) võiks tõesti oletada, et lina jaoks on aasta ebasobiv. Järgmiste kordade põhjal saab aga oletada, et meie kandis võib saak siiski üsna hea tulla :)

    VastaKustuta
  2. tuleb tunnistada, et kõik need aastad kui me lina kasvatasime, oli linasaak väga uhke hoolimata sellest, kas ja millist liugu vastalapäeval lastud sai.

    VastaKustuta
  3. ma kardan, et minu botaaniliste võimete juures võib lasta või lõputu liu ja ikka kärbuvad taimed ää.

    VastaKustuta
  4. ma pean tulema teite juurde kukeluse küpsetamise koolitusele.. jah, need minu tehtud kukelused söödi küll ära, aga kaubanduslikku välimust neil küll ei olnud..

    VastaKustuta
  5. lapergused olid :D maitse õige, aga ei mingit kohevust..

    VastaKustuta