neljapäev, september 16, 2010

Potipuudulikkus

Mul on kodus 4 potti: Pisike, väike, keskmine ja veidi suurem. Kahele inimesele söögi tegemiseks on seda küll ja rohkem. Ploomikompottide keetmiseks on aga nimekirjast puudu pott nimega "üüratu". Oleks vähemalt pott nimega "suur", siis saaks ka kuidagi hakkama, aga praegune olukord on küll nigelavõitu. No ei saa ju kompotti teha kui kõige suuremasse potti mahub korraga vaid üks purk. Ikaldus.

Aga üldiselt olin täna tubli. Koristasin peaegu terve korteri ära ja keetsin kolmes potis kompotte. Aegajalt jooksin teise tuppa Mpsi põetama. Tundub, et tema põeb seda sama asja, mis minagi, ainult poole hullemini. Igatahes nõudis ta kellukest ja poputamist. Seda peab ta saama.
Aga võibolla hoopis pipraplaastrit ja koledamaitselist teed... Vaatame veel.

3 kommentaari:

  1. Ah, neid potte ei ole kunagi küllalt. Meitel on üks pott nimega "suur" ja kui too meie majapidamisse tekkis, siis oli küll tunne, et nüüd on potimured murtud. Aga nüüd on see pott meil juba mitu korda liiga väike olnud.

    Oh ja nende haigustega on ikka nii, et suudlemiskeeld kuulutatakse liiga hilja välja - selleks ajaks on teine juba ammu nakatunud. :)

    VastaKustuta
  2. Ma arvan, et pipraplaaster ja koledamaitseline tee oleksid ikka õigemad :p Igatahes head paranemist! :)

    VastaKustuta
  3. Ma tundsin ka nädalavahetusel puudust "üüratust" potist, kui tahtsin seenesalatit teha ja "suur" pott sai juba seeni täis, aga lisamata oli muu kraam. Õnneks vanaema tahavaradest leidus veel "suurem" pott, mis ajas asja ära.

    VastaKustuta