reede, juuni 18, 2010

Kutsetest ja kutsututest

Kas juba kuulnud olete uudist?
Niimoodi algas tekst meie pulmakutsetel. Tõsi. Selleks hetkeks oli kutsesaajate hulgas vist tervelt üks inimene, kes ei teadnud või vähemalt ei omanud tõsiseid kahtlusi selle uudise peatse saabumise osas. No vähemalt üks selline siiski oli. Aga no ta ei teadnud isegi mitte seda, et me Mpsiga juba 5 aastat koos oleme olnud, rääkimata siis midagi pulmakelladest.

Esimene asi, millega ma peale kihlumist tegelema hakkasin, oli külaliste nimekirja koostamine. See tuli häbemata pikk. Ma loodan, et need kes jäid joonest alla poole väga ei solvu. Aga kuhugi pidi ju piiri tõmbama. Kui nimekiri enamvähem koos, saigi juba pulmakutsete peale mõtlema hakata. Pulmakutsed tegin ma muideks täitsa ise. Mitu pikka õhtut lõikasin, kleepisin ja voltisin nagu segane, aga valmis sain ning mis kõige tähtsam - jäin tulemusega ka enam-vähem rahule! Panen õhtul siia pildi ka juurde, et te kõik minu näpuosavust imetleda ja kiita saaks.

Ainult üks kutse jäi välja saatmata (lisaks neile, mis on plaanis käsipostiga kohale toimetada), kuna ma ei suuda mitte üles leida, kuhu ma selle kurikuulsa iirlase visiitkaardi olen peitnud, kelle ma lubasin viis-kuus aastat tagasi pulma kutsuda. Nii et kui keegi tunneb iirlast Sean Thomas Donohoed, siis palun öelge talle edasi, et ta on pulma oodatud.

Mäletate ju küll, see oli see tegelane kes kunagi ammu Illegaardis kogemata mind Mpsi pruudiks pidas ja kui selgus, et ma seda mitte ei olnud, siis ta leidis, et me peaks seda asja ikkagi kaaluma. Nimelt meie Mpsiga olime tema (pisut alkoholist hägustunud) silmis ideaalne paar ja oma enda õnne nimel oleks parem kui me võimalikult kiiresti pulmad teeks. Nii saigi kokkulepitud, et kui see lähema 10 aasta jooksul juhtuma peaks, siis tuleb meil teda ka pulma kutsuda. Ta veel täpsustas igaks juhuks, et armastab valget veini ja maiustusi. Lisaks saime talt ohtralt õpetussõnu mida me tegema peaks, et üksteisega õnnelikult elu lõpuni elada.

Aga ma ei saa oma lubadust täita, kui ma ei tea kuhu kutse saata. Nii et Sean, kui sa juhuslikul juhtud seda blogi siin lugema, siis võta teadmiseks, et oled oodatud minu ja Mpsi pulma.

4 kommentaari:

  1. Lugesin juhuslikult seda blogi ja sportlikust huvist guugeldasin.
    Kui see on SEE Sean Thomas Donohoe http://uuseesti.ee/3510 , siis tema abikaasa Ene Nõlvak-Donohoe töötab Treffneris, äkki see aitab otsingutes edasi.

    VastaKustuta
  2. See oleks küll lahe, kui Sean ka pulma tuleks :p Huvitav, kas ta ise ikka mäletab veel oma prohvetlikku ettekuulutust...

    Kas see üksainus teadmatu, kes kutse sai on Tanel?

    VastaKustuta
  3. Vaevalt, et Sean mäletab. Ma ei mäletaks isegi, kui see otseselt mind ei puudutaks.

    Teadmatu oli tõesti Tanel. Aga nüüd on teda valgustatud.

    VastaKustuta
  4. hm, imelik üll, aga ma saan anda donohoe kontakti kontakti!
    Tema abikaasa oli mul kunagi inglise keele õpetaja Treffneris ja tema meiliaadress on järgmine: ene.nolvakd [at] htg.tartu.ee

    ja kui ta seal praegu ei tööta ja kui huvi ikkagi on siis kindlasti kantseleist saab telefoninumbri :)

    VastaKustuta