neljapäev, juuni 17, 2010

Kõlinat kuulete?

Kõlisevad jah. Pulmakellad. Ilmselt on enamus selle siit juba välja lugenud. Ja suuremale jaole peaks olema kutsegi juba postkasti potsatanud. Kui veel pole, siis oodake, küll ta tuleb või kontrollige ka oma teisi aadresse. Kuna kõik on niikuinii avalik, siis edasi vaikida ja läbi lillede rääkida ei ole mõtet. Pealegi jääks mu blogi niimoodi täitsa kuivale. Ma ei saa ju kirjutada, et midagi põnevat pole juhtunud, kuigi sõrmed kibelevad üle kõige kirjutama ettevalmistutstest ja ootusest ja kõigest muust põnevast. Niikuinii ma muule suurt enam ei mõtle.

Nii et olgu see nüüd avalikult välja öeldud:
Maailmaparandaja läheb mehele!

Alates augusti viimasest veerandikust võite mind kutsuda proua Maailmaparandajaks. Seniks aga muutub minu blogi suure tõenäosusega pulma-blogiks, kus millestki muust niisama lihtsalt juttu ei tule!

Üritan siia tagantjärele kirja panna ka pisut möödanikku.

3 kommentaari:

  1. Väga õige temp!
    Abielus on nii hea olla!

    Õnnnnnnitlen!!!

    VastaKustuta
  2. täiesti võõra inimesena tuli naeratus näole seda blogipostitust lugedes :) olen sinu blogi jälgija oma sada aastat, üks lemmikuid. palju õnne!

    VastaKustuta
  3. Ei ole veel kutset kätte saanud. Aga Liina tuli uudisega, et varsti saab pulma, aga kelle omasse ei reetnud. Nüüd siis siit otseselt saladus avalikustunud.
    Muuhulgas õnnesoovid Jaanikale, kelle jaoks kauaoodatud päev läheneb:P

    VastaKustuta