Loogiliselt peaks sõõrik ju olema sõõri kujuline küpsetis. Sellisel juhul tegin mina sirbikuid. Millegipärast ei tahtnud need rõngad kuidagi rõngastena püsida (pildil see ei kajastu, ma peitsin sirbikud nende üksikute rõngikute alla (rõngik aga on ju paranka hoopis?). Illustreeriva materjali kvaliteedi osas paluks ka mitte vinguda.

Ah, et kuidas maitses? Küsige pontšikuekspert Mpsilt. Mulle näkku ei julgenud ta igastahes suurt kriitikat teha.
*täida lünk meelepärase sõnaga
pakun lünka sõnu:
VastaKustutanämmi... (kui maitseb)
kummi...( kui hammas peale ei hakka)
sunni... (kui liiga ruttu otsa saavad)
ummi... (kui seedimisele halvasti mõjuvad...)
Pildi peal näevad küll väga head välja.
VastaKustutaMina nimetaks neid ikkagi sõõrikuteks ja neid, millel auku ei ole (selline plönni moodi) pontšikuteks.