neljapäev, oktoober 29, 2009

Oled sa tont või inimene?

Kui ma praegu teile pimedas vastu tuleksite, siis võiksite mind küll vabalt kummituseks pidada. Või vähemalt pagarikski. Nii kahvatu pole mu jume ammu olnud (kuigi päike mulle peale ei hakka ja minu loomulik nahavärv ongi pigem valge(va nina)). Aga näe, ma pole tont, pagar ka pole. Hoopis lihvisin täna lage ja oh seda armsat lihvimistolmu. Aga kuna tolmust näikse mulle väheks jäänud olevat, siis sai ka lae värvimine käsile võetud. Ega valge valgele liiga tee. Panen siia ka illustreeriva pildi. Need tumedad rõngad ümber silmade pole mitte magamatusest ja kehvast toitumusest vaid sellest, et kui pahtlitolm mu prillid läbipaistmatuks tegi, siis võtsin need eest ära. Vaatepilt oli amüsantne :D Ahjaa, taust on must, sest ööd on meil siinkandis mustad nimelt (ja valgel taustal ei paistaks ma välja. Siis saaks ümberpööratult teha seda kümme-musta-neegrit-pimedas-toas nalja .

P.S Õpetusi noorematele remontmeestele. Kui võtad plaaniks lae värvimise, siis soovitan vajaliku kõrguse saavutamiseks tooli, millel on rohkem kui kolm jalga. Ma oleks täna miljon korda äärepealt kukkunud. Tooli pealt õigemini.

2 kommentaari:

  1. ilus :)
    peaasi, et see värv pimedas ei helendaks, mõni õrnem saab šoki või kaks :D

    VastaKustuta
  2. Isa Mati
    Miks Sa vanematelt head nõu ei küsi. Mina olen oma viimased lae värvimised kõik teinud tooli otsa ronimata. Rulli saab edukalt panna harjavarre otsa ja nii saab väga edukalt värvida. Ainult seina ääred tuleb tõesti tooli pealt teha, aga see on juba käkitegu. Ja kui on käepärast lihvimistald, siis ka see käib harjavarre otsa.

    VastaKustuta