neljapäev, oktoober 30, 2008

Head käed

Vau, ma ei teadnudki, et mul on ravivad käed. Aga vot mida kõike välja tuleb.
No meil siin kõrvaltoas mingil müsteerilisel põhjusel UPS lärmas. Vahetpidamata. Tal polnud nagu mingit mõistlikku põhjendust ka miks piiksuda, lihtsalt tähelepanuvajadus ilmselt. Aga see asi hakkas hirmsasti närvidele käima. Läksin mina siis otsustavalt teise tuppa plaaniga ta lihtsalt välja lülitada. Aga polnudki vaja. Puudutasin teist korraks nimetissõrmega ja ta jäi vait. Uskumatu. Vot selline mädzikal tatš on mul!
Hakkan nüüd tehnikaseadmete ravitsejaks. Kui teil on mõni imevidin, mis näikse olevat justkui äraneetud, siis tooge ta minu juurde, ma panen talle käed peale ja ajan välja kõik kurjad deemonid ja pahad viirused. Loomulikult mõistliku tasu eest.

6 kommentaari:

  1. Peaks äkki oma tööarvuti sulle tooma, mis eile heast peast restardi tegi ja nii mul teatava hulga tehtud tööd ära kaotas.

    VastaKustuta
  2. mul on kaks CD-playerit Sind siin ootamas.. ja võimalusel tasuks järelmaksuga :op natuuras :oD

    VastaKustuta
  3. paneme äri püsti - mina toon töölt vanu seadmeid, sina puhud elu sisse. Taaskasutus missugune!

    VastaKustuta
  4. Tundub, et Unistaja kätel on vastupidine efekt. Paneb arvutile käed külge ja see hakkab igasuguseid trikke tegema. Mäletan, et sul oli eelmises töökohas ka arvutiga pidevalt häda.

    VastaKustuta
  5. Ma olen juba ammu rääkinud, et mina ja arvutid ei saa just kõige paremini läbi. Seega pole siinkohal tegu vist käte mõjuga, vaid lausa aura või millegi taolisega, mis arvutid trikitama ajab.

    VastaKustuta
  6. Jajah. Minu aura näiteks ei luba arvutitel wifisse minna.

    VastaKustuta