kolmapäev, juuni 20, 2007

Õuntest (või ikkagi lastest)

Kujutage ette. Eile selgus, (kindlaimatest allikatest), et minu põhikooliklassist on praktiliselt pooltel juba lapsed. Ma pean kurbusega tunnistama, et ma pole poolesid muidugi ka peale põhikooli lõpetamist näinud ja teist poolt ei tunneks ilmselt tänaval ära ja veerandipuhul ei suuda ma isegi nime meenutada (mul pole ei nimede ega nägude mälu, kas teate). Aga nii suurt laste arvu ei osanud ma küll oodata. Mina olin alati arvanud, et need vähesed, lapsed on lihtsalt sellist varast sorti. No nagu suveõunad, mis varakult valmis saavad. A üldist trendi vaadates kuuluvad minu kolmikud ilmselt juba talveõunte hulka. Või noh, võiks öelda, et lausa kevadõunte.

5 kommentaari:

  1. Kusjuures huvitav on see, et ka minul on põhikooli klassiõdedest enamusel juba vähemalt üks laps, aga keskkooli klassiõdedest on lapsega palju väiksem protsent. Ja minu teada pole ükski põhikooli klassivend veel isaks saanud, samas kui keskkooli klassivendadest mitu meest juba isad.

    VastaKustuta
  2. unistaja jutust võib teha mitmeid huvitavaid järeldusi

    VastaKustuta
  3. Meie klassi statistika toetab mingil määral Unistaja andmeid. Gümnaasiumi omadel on vaid mõnel üksikul lapsed (ja valdavalt poistel) vastupidiselt põhikoolile,kus nagu öeldud, on pooled emad (ja mõned isad).

    A mps, millised on sinu huvitavad järeldused?

    VastaKustuta
  4. Vaatleme siis Tallinna statistikat(Triin võib paralleelklassi oma teha). Põhikooli inimesed on samad mis keskkooli omad - 29 inimesest kahel on laps ja kaks tükki on abieluranda jõudnud.

    VastaKustuta
  5. Paralleelklassis on samuti põhikoolikooli inimesed samad, kes keskkoolis. Mitteametlikel andmetel ca 25 inimesest neljal on laps (sh üks isa) ja üks on abiellunud.

    VastaKustuta