kolmapäev, detsember 28, 2022

Pühadevahe

 See on ennekuulmatu. Jõuluvana käis meie juures kolmel järjestikusel päeval ja mitte kordagi ei leidnud aega, et tuppa astuda ja oma kõrvaga kuulata kui kaunilt helises Tõrukese esituses "Püha öö" või kui ladusalt luges Täpike peast pea terve luulekogu ette. Ning kahtlemata oleks jõuluvana heldinud kuuldes kuidas Tirts kõigile otse näkku valetas: "Mina kunagi ei jonni..."



Tõsi on see, et ta natuke jonnis küll kui neljandal päeval enam jõuluvana ega päkapikud ei tulnud. Lohutuseks on tal muidugi kuhi uusi mänguasju. Mul on rõõm tõdeda, et sellist mõttetut plastmassi jõuluvana sel korral ei toonudki. Kõik kingitused läksid asja ette! Eriti meeldis mulle see, et mõned kingid, mis polnud laste nimekirjas ja mille päkapikud omast tarkusest välja mõtlesid, läksid täkkesse ja panid laste silmad särama. 

Ma jäin oma saagiga ka väga rahule. Oli kingitusi nii jõuluvanale saadetud soovide nimekirjast kui ka üllatusi. Nii ihule kui hingele!

Ja jõululaud oli igas peres rikkalik ja väga maitsev!

Aasta lõpuni ongi jäänud veel vaid paar päeva. Tööpäeva. Aga täitsa hea on tööd teha. Esiteks saan hommikul kauem magada, kuna ei pea lapsi utsitama - nemad magavad nagu inglikesed poole päevani. Teiseks on enamus endiselt pidustuste meeleolus ja väga ei kiputa asju ajama, mistõttu on meilide ja telefonikõnede arv tavapärasest väiksem. See võimaldab tegeleda suuremat keskendumist nõudvate asjadega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar