neljapäev, aprill 13, 2017

Harilaiul pika ja sirge mehega

Möödunud nädalavahetusel käis meil külas kadunud poeg Tanel. Meie pärislapsed võtsid ta hetkega omaks ning sundisid teda kohe "reis ümber mailma" mängima ja seletasid ning edvistasid nii et maa must. Näiteks Tõruke arutas temaga pikalt mandlite lõikuse teemal. Mõlemal mandlid lõikamata, nii et on millest rääkida. Mps oma mandlitu isikuga ei osanud sõnagi sekka öelda. Ega enne kui lapsed magama said meile õieti sõnaõigust antudki.
Järgmisel päeval viisime lapsed hoiule ning kihutasime suure saare edelanurka, et vaadata ega viltune majakas ometi ümber pole kukkunud. Ei olnud. Endiselt oli viltu. Sel korral oli kohe haruldaselt vähe kraami rannas. Üks coca-cola purk ja üks purk õlut. Lisaks tennisepall ja surnud metssiga. Isegi töösaapaid oli vähem kui tavaliselt.
See muidugi ei vähendanud meie entusiasmi. Kui väike matkatiir tehtud, siis pressisime end Päikesepüüdja juurde sauna ja öömajale. Järgmisel päeval aga kasutasime ära meie kalli külalise pikkust ja sundisime teda ehitustöödel abistama. Pool laest sai peaaegu pandud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar