reede, juuni 28, 2013

Taadusse?

Kujutage ette, sel ajal kui mina majaehituse järge inspekteerisin, murdis minu ilma lubadeta peaaegu kolmveerandkahene pujäänipoeg kuidagi minu autosse sisse, käivitas selle ja sõitis puuriidale otsa. Ärandamine, lubadeta sõitmine ja avarii põhjustamine. Hea veel, et joobes juhtimisega tegu polnud.
Õnneks on ainsaks kannatajaks siinjuures puuriit, mis pisut viltu läks. Inimesed kõik terved ja Milli osutus ka vastupidavaks. Siiani on lahendamata müsteerium, et kuidas poiss ikkagi autosse sai. Senini on ta vaid auto ukselingi küljes rippunud ja nõudnud sisselaskmist, suutmata ise raskeid uksi avada. Auto käivitamine ja kallakust üles sõitmine on juba lihtsamini seletatavad...

3 kommentaari:

  1. Ei mis nali. Mul ongi andekas poeg.
    Ise ma muidugi juhtunut ei näinud, aga äi, ütles, et just siis kui tema kohale jõudis, hakkas auto liikuma. Ta olla esialgu arvanud, et Mps sõidutab auto traktoril eest ära, aga millegipärast ei paistnud juhikohal kedagi olevat (Tõruke ju nii pisike, ei paista silma). Lähemal uurimisel avastasid nad roolist enesega väga rahuloleva noorperemehe.

    VastaKustuta
  2. Oi jah, oh neid lapsi! Peamine, et kõik ikka terveks jäid :-)

    VastaKustuta