reede, november 25, 2011

Remondiline vastasseis

Veidi enam kui 6 aastat tagasi ütles keegi (suure tõenäosusega Virlupine), et mina ja Mps olla 60% sarnased.* Eeldades, et me pole oluliselt erinevamaks muutunud oleme siiski 40% ulatuses erinevad. Sellest 40-st protsendist moodustab üsna suure osa minu arvates asjaolu, et mina armastan remondi tegemist ja Mps vihkab seda peaaegu sama palju kui hambaarstile maksmist. Või isegi rohkem.
Kahtlustan, et Tõruke on isasse. Iga kord kui ma olin õndsas teadmises, et laps magab, vannituppa hiilinud ning pahtlilabida kätte haaranud, kostus teisest toast kajakapoja kisa. Kui asi nii edasi läheb, siis saame vanni sisse alles siis kui poiss pesast välja lendab...

*Endiselt on mulle pisut segane, millistele andmetele ja uuringutele põhinedes seda väideti.

2 kommentaari:

  1. Tundes lähemalt Virlupine tugevamaid külgi, kaldun uskuma, et selline väide põhineb suures osas tunnetuslikult teoreetilisetel tajumustel. Aga millal ja millega seoses ta seda küll võis öelda? Kas on olemas ka kirjalikud algallikad?

    VastaKustuta
  2. Millega seoses, pole õrna aimugi. Millal? See oli 2005 aasta novembris. Pean oma tolleaegsed msn-i vestlused korra üle vaatama, ehk leiab ka kirjalikud algallikad (eeldusel, et mul need vestlused kusagil alles on).

    VastaKustuta