esmaspäev, märts 09, 2009

Nädalavahetusest naistega

Nädalavahetus möödus siuhvilksti. Aga oli teguderohke.
Esmalt sai käidud külas Mätta Räpsajal ja tema hetkeline pesapaik üle vaadatud. Seejärel sai mööda jääd ringi tuisatud. Vähemalt endale jäi selline mulje. Kui pilte vaadata, siis ilmneb, et enamuse ajast seisin ma käed taskus keset jääd. Veider. Mälu mängib vanas eas ikka vingerbussi.
Jääl käidud, ostsin endale matkasaapad. Mps ostis endale samasugused. Ilmselt pean enda omadele neoonroosad paelad peale panema, et eristada.
Õhtu veetsime Unistaja pool. Sellest üritusest mäletan ma meetrite kaupa jalgu. Ühel olid sinikad peal. Üldiselt oli eelnaistepäevale kohaselt väga naiselikud teemad. Jagati nippe ilu- ja moemaailmast. Näitkes sain teada, mis tüüpi kleiti ma kannan ja mis on kõikse popim juuksevärv ilmapeal. Samuti nägime tõeliseid soengumeistreid nende loomulikus keskkonnas. Viimased soengumoed on... kõvad :D.
Järgmisel päeva kihutasime koju, püüdes tee pealt kinni veel päris mitu kobedat kukke.

ja siin ma nüüd olengi!

1 kommentaar:

  1. Iga kord, kui ma loen seda Mps'i nime, sis mulle tuleb enda emps meelde. Automaatselt loen ja mõtlen talle, ja mõtlen endamisi, et milleks mu emps endale matkasaapad pidi ostma? Siis jõuab kohale jälle..

    VastaKustuta