kolmapäev, jaanuar 19, 2005

Piret, otsi endale uus töökoht!!!

No tõesti. Kaua ma seda kannatama pean???
Piret, otsi endale uus töökoht, sest see Illeka koht mõjub halvasti nii minu rahakotile, mainele kui meelemõistusele.
Kuidas siis nii?
Rahakott kannatab selle all, et ma pean jooma mürksiniseid ja maasikapunaseid jooke...
Maine kahjustub. No vaadake ise mis seltskonnaga ma seal lävin.
Meelemõistus kannatab ka tugevalt. Nimelt on mul pärast pea veel mitu päeva imelikke mõtteid täis, mis nagu kaamelitatt kleepuvad mu ajukoore külge ja ei kao ega kao ega kao ega kao ega kao ega kao...

Kohutav

Nii et Piret otsi endale uus töökoht (palka sa ju niikuinii ei saa) või ahelda hoopis mind koju radika külge (Mpsi asemel), et ma ei saaks tulla Illekasse oma elu rikkuma

2 kommentaari:

  1. ekstaole, Piret on ALATI, ma kordan ALATI kõiges süüdi.. vähemalt teite arvates..
    aga mõelge nüüd ometi: kui ma oleks kõiges selles jamas süüdi, milles mind alatasa süüdistatakse, siis.. no kuulge, ma puhtfüüsiliselt ei jõua, isegi kui tahaks!!!!!

    VastaKustuta
  2. Eino, loomulikult on Piret kõiges süüdi. appppsoluutselt kõiges :D Ja saladuskatte all võin öelda, et kui ta pole kõiges süüdi, siis lavastatakse ta süüdi...Ometi peab ju olema, kelle kaela süü veeretada.
    Ja ausalt, kuidas saaks ma avalikult tunnistada, et tegelikult mulle meeldib seal Illekas käia, et mulle meeldivad need täiesti jaburad õhtud ja veel jaburamad mõtted, mis kõik pähe tulevad ja see kahtlane seltskond ja..ja...ja...ja mullem eeldib kohutavalt Perekakao uppuva šokolaadipuruga.

    VastaKustuta