neljapäev, august 13, 2009

Prof. Maailmaparandaja

Eile tabas mind tõeline professorlik hajameelsus. Igasuguste asjade kõikvõimalikesse kohtadesse korduv mahaunustamine, neile järele minemine ning avastamine, et ma ikka ei unustanud neid maha, päädis lõpuks sellega, et hambaid pesema hakates tabasin ma end ootamatult seismas ühes käes hambahari ja teises šampoonipudel, ilmselge eesmärgiga neid kombineeritult kasutada suuhügieeni edendamiseks.
Mida järgmiseks?

P.S Lause nr 2 selles postituses on hirmuäratavalt pikk ja ilmselt u 70 komaveaga. Professorliku käitumisega harmoneeruv, ütleks ma.

3 kommentaari:

  1. Spetsiaalselt lõunasöögiks tehtud toidu mahaunustamine hommikul on minu puhul täiesti tavaline nähtus, aga duši all juuksebalsamiga näo pesemine on juba uus tase (mina avastasin eksituse alles siis, kui balsam juba näo peal oli). Kusjuures see juhtus eile. Ilmselt oli asi tähtede või kuu seisus vms.

    VastaKustuta
  2. mina õnneks šampooni puhastavat efekti hammastele tunda ei saanud, aga veider tunne oli see siiski.

    Aga näikse jah, et mingi ülemaailmne hajameelsuspäev see oli (no kui juba Unistaja ja Maailmaparandaja teineteisest sõltumatult hajameelselt hügieenitarvetega ringi käisid, siis tea, mis muu maailm veel korda saatis)

    VastaKustuta
  3. kõigest kolme lausega nii sisutihe ja paljuütlev sissekanne teha on väga professorlik! kiidan!

    VastaKustuta