esmaspäev, juuli 07, 2008

Imetabane päevitus

Sai nädalavahetusel rasket tööd tehtud. Me ehitame nimelt maale vanast saunast suvekööki. Välja nägi see nii, et mina ühest otsast lammutasin ja isa teisest otsast ehitas. Oi oi kui palju tolmu, nõge ja mustust. Päeva lõpuks nägin välja äärimiselt päevitunud, et mitte öelda täitsa neeger. See pilt polegi nii suur liialdus kui võiks arvata. Õhtul käisin end meres loputamas, aga ega sellesst eriti kasu polnud. Alles järgmisel päeval traatharjaga nühkides sai kogu mustuse maha. Nüüd olen jälle puhas ja rõõsa.

4 kommentaari:

  1. Ja ilmselt ka pisut valutavate lihaste ja kontidega. Ma ei oska küll Pille kohta öelda, aga endal mul oli tegu, et voodist välja saada(eriti hullud olid selg ja jala lihased). Aga rõõm tehtud tööst andis siiski positiivse emotsiooni. Vähemalt algus on tehtud.

    VastaKustuta
  2. Õige. Selja-, käte-, tagumiku- ja jalalihased olid täna nii haiged, et Mps pidi mu ommikul voodist välja lükkama. Muidu poleks küll jalgu alla saanud. Aga ma ei virise. Vähemalt mitte väga palju :D

    VastaKustuta
  3. Joonistasid endale kohe neegrile kohaselt suured paksud huuled ka ja :D

    VastaKustuta
  4. siin on kaks võimalust. Kas kriipsusuu, mille ma tavaliselt joonistan ei paista tumedalt taustalt välja või noh, mul võib ju alati ka ohatis olla.

    VastaKustuta