esmaspäev, aprill 13, 2009

Hoirassasssaa ja pudel kasemahla!

Pikk nädalavahetus on seljataga. Ja kuidagi ei taha end rakendada töövankrit vedama. Peale nii pikka nädalavahetust oleks vaja veel ühte päeva taastumiseks.
Aga mis siis tehtud sai? Esiteks ohtralt riisutud, röövitud ja põletatud. Nagu igal aastal. Aga ma olen oma hirmuvalitsemist laiendanud ja seekord sai tegutsetud lausa mitmel rindel. Lisaks oma metsalt vibutasin ma reha ka Mpsi puisniidul.

Hoirassasssaa ja pudel kasemahla!
Seda kasemahla on seal niipalju, et võiks lausa villima ja hingehinna eest müüma hakata.

Selle aasta esimene grill sai ka ära söödud. Nii et ots on lahti tehtud.Muide, mul oli eile sünnipäev. Sellega seoses sai maha peetud traditsiooniline sünnipäevapiknik. Väike matk grüünesse päädis kõrge kivi otsas pirukate söömise ja kellukese joomisega. Ainus halb asi oli selles, et kivil polnud eriti horisontaalset pinda, millel meie kristallklaasid seisnud oleks. Aga õnneks oleme piisavalt osavad ja ei vajagi horisontaalset pinda. Isegi negatiivse kaldega pinnal suudaks me korraliku seitsmekäiguslie lõuna maha pidada ilma, et eksiks etiketireeglite vastu.
Metsanotsud tegid meile ka aurongkäiku. Kuigi käik selle kohta kuidagi öelda ei saa. Kõigepealt tormas miljon siga meie eest paremale ja siis hetk hiljem kihutasid kõik tagasi vasakule nii et maa müdises.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar